dinamo zagreb - adidas dres - 2020/2021

Dinamo i Adidas predstavili novi modri dres – u novu sezonu u novom ruhu

Dinamo Zagreb, hrvatski nogometni prvak i Adidas, jedan od najpoznatijih svjetskih sportskih brendova predstavili su novi dres! Dodajmo da ova dva giganta nastavljaju suradnju, ali je i pojačavaju novim četverogodišnjim ugovorom o suradnji!

Upravo će u njima igrači Dinama odigrati utakmicu s Varaždinom (igra se u Varaždinu, u srijedu, 24. srpnja 2020. godine u 18.55 sati – prijenos je na Arena Sportu 1), a potom i sve one koje slijede nakon 14. kolovoza, kada počinje nova nogometna sezona i nove europske kvalifikacije, ali i novi san o europskom proljeću.


“Drago nam je što na obostrano zadovoljstvo nastavljamo suradnju s adidasom. Sinergiju dva brenda iznimne vrijednosti i kvalitete potvrđuju prodajni rezultati u proteklom razdoblju kroz sustave prodaje u fanshopovima, web shopovima te kroz mrežu veleprodajnih partnera. Dinamo, kao najveći nogometni klub na ovim prostorima, stupa u partnerski odnos samo s onim partnerima koji u svakom trenutku nude vrhunski proizvod po pitanju dizajna, tehnologije i kvalitete, a to adidas kao svjetski lider i proizvođač sportske opreme sigurno jest”, rekao je Tomislav Rukavina, direktor marketinga i prodaje GNK Dinama.

Adidas je brend koji obožavaju sportaši diljem svijeta i globalni je lider u nogometu. Službeni je sponzor najvažnijih nogometnih turnira na svijetu među kojima su FIFA World Cup, Europsko prvenstvo UEFA i UEFA Liga prvaka. Također, sponzorira neke od najboljih svjetskih klubova i igrača, uključujući Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern München i Juventus. Upravo u tom elitnom društvu klubova je i zagrebački Dinamo za koji adidas svake sezone osigura tri nove garniture dresa.

mislav oršić i arian ademi - dinamo zagreb - 2020.

Adidas i Dinamo odlučili obilježiti suradnju onime po čemu je Dinamo najpoznatiji, a to je novi dres plave boja

Sva tri dresa ove godine dolaze u različitim nijansama plave boje s novim, osvježenim dizajnom za domaći, gostujući i europski dres. I sva tri sadrže novu AEROREADY tehnologiju koja apsorbira vlagu i pomaže igračima da se osjećaju ugodno, spremno i svježe.

Dodatna posebnost novog Dinamovog gostujućeg dresa je u tome što je on napravljen od reciklirane plastike i to kroz adidasovo partnerstvo s Parley for the Oceans projektom čiji je cilj zaštita okoliša kroz smanjenje negativnog utjecaja plastike. Materijal korišten za izradu Dinamovog gostujućeg dresa dolazi tako od plastike prikupljene direktno s plaža kako bi se spriječilo da ta plastika završi u oceanima.

nikola moro i bruno petković - dinamo zagreb - 2020.

Igrači Dinama oduševljeni udobnošću i dizajnom novih dresova, a znatiželjni su i navijači

Već je i prodaja dresova “na slijepo”, koja je započela prošle subote, izazvala veliki interes. A u Dinamu kažu da ih veseli nastavak suradnje s adidasom i u novoj sezoni te ističu da su iznimno zadovoljni modernim dizajnom novih garnitura dresa za koje je inspiracija bila legendarna plava boja zagrebačkog kluba.

Dosadašnji adidasovi dresovi izazvali su veliko zanimanje i potražnju Dinamovih navijača pa su u klubu uvjereni da će se jednaki ili bolji rezultat ponoviti i s novom kolekcijom. Nove Dinamove Adidas dresove možete kupiti u fan shopu na stadionu Maksimir, u fan shopu u Jurišićevoj 2a i na web shopu Dinama.

Tagged