dinamo - gorica / ht prva liga

Dinamo – Gorica – polufinale Kupa na Maksimiru – gdje gledati TV prijenos?

Dinamo i Gorica igraju u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa u srijedu, 28. travnja 2021. godine od 18 sati na stadionu Maksimir. Ovogodišnje izdanje Kupa se igra na jednu utakmicu i tko pobjedi, ide u veliko finale na dvoboj s Istrom.

HNK Gorica je samim plasmanom u polufinale napravila najveći uspjeh u povijesti kluba. No, Dinamo je veliki favorit, a Damir Krznar bi u susret trebao krenuti u najjačem mogućem sastavu. S druge strane, Gorica će na Maksimiru igrati bez Kristijana Lovrića, svog najboljeg igrača i drugog strijelca HNL-a.

“Kup utakmicu protiv Gorice očekujemo u sjajnom ozračju nakon iznimno dobre partije i pobjede protiv Hajduka. Osim toga, Kup je u svakoj zemlji najsvečanije natjecanje jer sudjeluju svi klubovi jedne države, od najmanjih do najvećih. Mi ćemo se i postaviti sukladno takvom epitetu natjecanja. Izaći ćemo s punim snagama, s najboljim raspoloživim kadrom kako bismo osvojili i taj trofej”, rekao je Damir Krznar.

“Pobjeda protiv Lokomotive jako nam je dobro sjela. Došla je u pravom trenutku kako bi se mogli pripremati za jedan od najvažnijih tjedana za naš klub. Čeka nas polufinale Kupa i Istra u nedjelju, 2. svibnja. Naviknuli smo se već igrati bez Suka, Lovrića i Kalika, iako nam je trebalo vremena za to. Ovoga puta će nam zbog crvenoga kartona nedostajati i Steenvoorden. Međutim, koga nema bez njega se može i mora, ulazimo u ovaj dvoboj optimistični, svjesni da je ovo za nas najlakša, ali i najljepša utakmica. Želja nam je da igrači uživaju u njoj”, rekao je Siniša Oreščanin.

Gdje gledati live stream utakmice Dinamo – Gorica?

Polufinale Hrvatskog nogometnog kupa između Dinama i Gorice na Maksimirskom stadionu možete uživo gledati u srijedu, 28. travnja 2021. godine u 18 sati. Prijenos utakmice će biti na kanalu HNTV. Više o Dinamu doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Video: Trener Krznar prije Kup utakmice protiv HNK Gorica

Video: Gorica najavljuje Kup utakmicu s Dinamom

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -