dinamo fan shop :: arena centar zagreb :: 2023.

Dinamo Fan Shop Arena Zagreb – otvorenje treće Dinamove trgovine održat će se u četvrtak, 30. ožujka 2023. godine!

Dinamo s ponosom obavještava sve navijače i simpatizere kako će uskoro otvoriti novi fan shop s brojnom i raznolikom ponudom za svoje navijače! Tako uz fan shop koji se nalazi podno zapadne tribine na stadionu Maksimir i onaj u samom centru grada na adresi Jurišićeva 2a, Dinamo će uskoro imati i treći fan shop! A on će biti smješten na jugozapadu Grada, točnije, u trgovačkom kompleksu Arena Centar!


A zašto i treći fan shop? Naime, Plavi već desetljećima na sportskom planu nižu brojne uspjehe, kako na domaćim travnjacima, tako i na onim elitnim europskima. I baš zato je ovakva trgovina u najvećem trgovčkom središtu u Zagrebu potrebna i priliči najtrofejnijem hrvatskom nogometnom klubu. A u njoj će zagrebački Dinamo nuditi brojne dodatne sadržaje za svoje navijače…

S veseljem možemo priopćiti kako će Dinamovi službeni artikli ovim potezom po prvi puta biti dostupni u jednom trgovačkom centru, a samim tim će klub na taj način posegnuti prema još većem broju navijača i poklonika u hrvatskoj prijestolnici. A ovaj novi, treći Dinamov fan shop imat će najsuvremeniji ekskluzivni dizajn i bit će opremljen svom klupskom opremom i suvenirima. Uz to, krasit će ga i audiovizualni i multimedijski sadržaji.

Dinamo Fan Shop Arena Zagreb otvara se u četvrtak, 30. ožujka 2023. godine

Dinamov fan shop se otvara u četvrtak, 30. ožujka, a program će trajati do nedjelje, 2. travnja 2023. godine. A pri tome će svakog dana povodom otvorenja biti organizirane dodatne zanimljive aktivnosti za sve posjetitelje. I spomenimo, sve kupce u navedenom razdoblju očekuje i 20% popusta na cjelokupni asortiman, uključujući i artikle koji su od ranije na popustu!

Također, u četvrtak, 30. ožujka, počinje program službenog otvorenja. Aktivnosti počinju od 18 sati, a toga dana će u fan shopu biti organizirano druženje s igračima Dinama koji će dijeliti autograme i fotografirati se s navijačima. Dobru atmosferu ispred same poslovnice osigurat će voditelj koji će putem razglasa moderirati kompletan program. Tu će biti i DJ koji će se pobrinuti da navijači uživaju u popularnim hitovima te naravno, omiljena klupska maskota Plavko bit će dostupna za fotografiranje s najmlađima.

Subota, 1. travnja, u Dinamovom Fan shopu predviđena je za one najmlađe

Naime, treći dan službenog otvorenja nosi naziv Kids Day. A toga dana će ispred Dinamovog Fan shopa u Areni će između 11 i 13 sati ponovno će biti omiljena maskota Plavko, kao i animatori koji će brinuti za dobru atmosferu i zabavu u svakom trenutku. Uz to, ispred novootvorene poslovnice će biti organiziran facepainting. Tako će svi oni koji žele ukrasiti lice. moći to učiniti najdražim bojama – plavim bojama Dinama!

Klub poziva sve navijačice i navijače da se pridruže otvorenju novog fan shopa Dinama u zagrebačkom Arena Centru na adresi Ulica Vice Vukova 6. Dodajmo da je Fan shop smješten na prvom katu Arene. Program otvorenja je biti od četvrtka, 30. ožujka pa sve do nedjelje, 2. travnja 2023. godine. Uživajte u shoppingu uz 20% popusta. Pronađite raznolike sadržaje, družite se s igračima i zabavite se aktivnostima koji će okupirati sve navijače bez obzira na dob. Zakoračimo zajedno u novo poglavlje plavoga kluba! Za sve ostale informacije povodom službenog otvorenja pratite Dinamov Facebook profil!

VIDEO: Arijan Ademi – Hvala na svemu kapetane!

Tagged