trg dražena petrovića, zagreb / travanj 2014.

Dinamo dočekuje Manchester City na Maksimiru – očekuje se pun stadion i prolaz dalje!

Nakon očekivanog poraza u petom kolu UEFA Lige prvaka od Atalante u Milanu (2:0), Dinamo ima još jednu šansu za prolaz skupine i prezimljavanje u Europi. GNK Dinamo ima šanse za prolazak u daljnju fazu natjecanja Lige prvaka ako pobijedi Manchester City, a Atalanta Šahtar u ukrajinskom Harkivu. Ukoliko Atalanta ne pobijedi Šahtar, neovisno o ishodu svoje utakmice sa Manchesterom plavi će biti treći i izboriti Europsku ligu.


Da podsjetimo, Manchester City je jedina momčad koja u skupini C Lige prvaka ima osiguran prolazak u sljedeću fazu natjecanja – drugoplasirani Šahtar ima četiri boda iza njega, a Dinamo i Atalanta ga u stopu prate.

Ukoliko Dinamo ne pobijedi u Maksimiru, a Atalanta pobijedi Šahtar, Dinamo pada na posljednje, četvrto mjesto skupine.

Gdje gledati utakmicu Dinamo – Manchester City

Prijenos utakmice Dinamo – Manchester City možete gledati u srijedu, 11. prosinca 2019. godine na drugom programu HTV-a te slušati na drugom programu Hrvatskog radija s početkom od 18.55 sati. Uvodna emisija počinje već u 18 sati!

Svi oni koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu za utakmicu s Manchester Cityjem, moći će izravni prijenos pratiti na glavnom zagrebačkom Trgu – Trgu bana Jelačića u sklopu Adventa u Zagrebu.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged