cro race 2023 | popis etapa

CRO Race 2023, točnije, njezina posljednja, šesta etapa, starta u nedjelju, 1. listopada 2023. godine u Samoboru – cilj etape je Zagreb!

Osmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od utorka do nedjelje, od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine i to kroz šest etapa, na trasi dugoj gotovo 1.000 kilometara diljem Hrvatske! I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije. A dodajmo, prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije.


Šesta etapa utrke CRO Race 2023 kreće u nedjelju, 1. listopada, u 11:25 sati iz Samobora. Cilj ove posljednje etape je u Zagrebu. Napominjemo da se dolazak biciklista u glavni hrvatski grad očekuje između 14:46 i 15:04 sati. Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno proje nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji. Zbog toga je potrebno povećati oprez i obratiti pažnju na bicikliste u prometu.

Privremena regulacija prometa na šestoj etapi Samobor – Zagreb vrijedit će 1. listopada od 11 do 17 sati. A ona će vrijediti na cestama Zagrebačke županije i grada Zagreba koje se nalaze na ruti SamoborLučkoVelika GoricaSesvetski KraljevecDugo SeloVrbovecSv. Ivan ZelinaSoblinecZagreb. Više informacija o prometu možete pronaći na mrežnoj stranici utrke na adresi crorace.com. Dodajmo da je zanimljivost ovogodišnje biciklističke utrke i četvrto izdanje virtualne utrke za djecu KIDS CRO Race. A ta utrka će se održati u nedjelju, 1. listopada, od 10:30 sati u Zagrebu. Tako će i djeca iz Zagreba imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje također održati 1. listopada u Zagrebu.

VIDEO: CRO Race 2023 | Official trailer

Tagged