cro race croatia / 2021.

CRO Race 2021 završava 6. etapom koja iz Samobora kreće prema Zagrebu

Šesto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 28. rujna do 3. listopada 2021. godine kroz šest etapa. Cijela utrka se vozi po Hrvatskoj na trasi dužoj od 1.000 kilometara. Biciklistička utrka će i ove godine ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije. Do ove zadnje, 6. etape, prolazila je kroz trinaest županija i obuhvatila neke već poznate, ali i poneku novu destinaciju.

Šesta etapa utrke CRO Race 2021 kreće u nedjelju, 3. listopada iz Samobora u 11:15 sati. Cilj finalne etapje je u Zagrebu na Trgu Republike Hrvatske kod Hrvatskog narodnog kazališta. Sam dolazak biciklista očekuje se između 14:46 i 15:05 sati, nakon čega će se proglasiti i ukupni pobjednik ovogodišnjeg CRO Racea.


Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta. Ograničenja prometa na navedenim dionicama vršit će se uz pomoć policije i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koji sudjeluju u manifestaciji. Potrebno je povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.

Održat će se i dječje izdanje utrke – Kids Race

Ovogodišnja biciklistička utrka Tour of Croatia ponudila je mnoge zanimljivosti. Jedno od njih je zasigurno i drugo izdanje virtualne utrke za djecu – Kids CRO Race. Nakon Osijeka, Varaždina, Otočca, Makarske, Crikvenice i Opatije, Kids CRO Race održat će se i u glavnom Gradu Hrvatske – Zagrebu.

Termin ove dječje utrke je u nedjelju, 3. listopada od 11:30 do 13:30 sati. Nakon odvožene trase proglasit će se ukupni pobjednici ovog natjecanja za najmlađe sudionike. Više informacija o utrci doznajte na mrežnim stranicama na adresi crorace.com.

Video: CRO Race 2021 – Tour of Croatia

Tagged