toni nakić - cibona zagreb - 2021.

Cibona uz stopostotnog Planinića i razigranog Nakića pobjedila Osijek

Cibona je u Osijeku odigrala nadoknadu 17. kola HT Premijer lige i slavila nad KK Vrijednosnice Osijek rezultatom 105-91 (20-31, 21-22, 25-28, 25-24). Cibosi su do nove pobjede došli oslabljeni za dva reprezentativca – Roka Prkačina i Matea Drežnjaka te trenera Jovanovića.

Stopostotan u šutu za 2 poena (9/9) i u slobodnim bacanjima (6/6) bio je Darko Planinić, koji je tome dodao i 3 skoka i 3 asistencije. Odličnu rolu odigrali su i Toni Nakić koji je u pobjedu uložio 21 poen te Danko Branković koji je ubacio 12.

“Kako smo i očekivali, utakmica je bila zahtjevna. Dečki iz KK Vrijednosnice Osijek su danas dobro igrali i zabili neke teške šuteve. Moram pohvaliti i naše momke, oni su bili maksimalno angažirani, odlično su odigrali u obrani i ispunili sve što smo se dogovorili. Čestitam im na pobjedi i Osijeku na dobroj igri”, rekao je Bariša Krasić, koji je mijenja trenera Vladimira Jovanovića.

“Čestitao bih gostima na pobjedi. Cibona je došla raspoložena u Osijek, a mi smo obrambeno utakmicu odradili jako loše. Mislim da su igrači počeli gledati samo svoju statistiku i to ćemo morati promijeniti, ukoliko mislimo nekoga pobijediti”, rekao je Stipe Šarlija, trener KK Vrijednosnice Osijek. Više o Osječanima doznajte na njihovoj mrežnoj stranici na adresi kkvrijednosniceosijek.hr.

HT Premijer liga 2020/2021

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -