mateo drežnjak / cibona - zadar / 2021.

Cibona u predzadnjem kolu lige u Draženovom domu dočekuje Zadar

Cibona je uspješno završila ovogodišnju sezonu ABA lige pobjedom nad Borcem iz Čačka, a već u srijedu, 28. travnja 2021. godine, u Draženovom domu dočekuje KK Zadar. Utakmica 32. kola domaćeg prvenstva počinje 18 sati, a prijenos možete gledati na kanalu Arena Sport 1.

Dodajmo da u regularnom dijelu domaćeg prvenstva – HT Premijer lige – nakon okršaja sa Zadrom ostaje još samo jedna utakmica. U 33. kolu u subotu, 1. svibnja, Cibona dočekuje Alkar. Više o Ciboni doznajte na klupskim stranicama na adresi cibona.com.

“Igramo protiv protivnika s kojim se vrlo dobro znamo. Cibona i Zadar su igrali nekoliko utakmica u kratkom vremenskom intervalu i nekih nepoznanica neće biti. Znamo se jako dobro i samo je pitanje tko će s kakvom energijom izaći na teren i to se vidi na utakmici koju imamo iza sebe. Nadam se da ćemo odigrati dobru košarku i isto tako dobrom rezultatu”, rekao je trener Cibone Vladimir Jovanović.

Nastavljamo u istom ritmu kao i dosad. Nemamo puno vremena za odmor i za pripremu. Poslije dugog puta najbitnije je da se dobro odmorimo i da budemo spremni za utakmicu. Sa Zadrom smo igrali već dosta puta i znamo sve o njima. U cilju nam je dobiti još ove dvije utakmice prije doigravanja i napuniti se samopouzdanjem”, rekao je Mateo Drežnjak.

HT Premijer liga 2021/2021 – poredak

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -