fmp beograd - cibona zagreb | aba liga

Cibona u 22. kolu ABA lige ide u Beograd gdje ju čeka FMP – gdje gledati prijenos?

Cibona u 22. kolu AdmiralBet ABA lige gostuje kod beogradskog kluba FMP. Utakmica se igra u nedjelju, 13. ožujka 2022. godine s početkom u 21 sat. U prvom susretu ove sezone ABA lige Vukovi su tijesno poraženi. A na krilima dobre forme i čak 12 uzastopnih pobjeda tražiti i 13. te dodatno otvoriti vrata puta u playoff.


Dodajmo to da će Cibosi spojiti ovo gostovanje u Beogradu s utakmicom s KK Dubravom Zagreb, koju će Cibona igrati kao domaćin u Vukovaru u utorak, 15. ožujka. Na valu pozitivnih vijesti treba istaknuti i kako su u zapisniku među 12 igrača svoje mjesto našli kapetan Roko Prkačin te Jose Vildoza. Za njh dvojicu smo sigurni da će ekipi dati dodatni impuls energije i kvalitete.

Gašper Okorn i Roko Prkačin najavljuju utakmicu protiv FMP-a

“Nas sada očekuje prva u nizu teških utakmica, a sve njih ćemo igrati u gostima. Svakako da je FMP odlična ekipa što njihova pozicija na tabeli i govori. No i mi smo u odličnoj formi. Mogu reći i da smo kompletni iako ćemo dozirati povratnike u sastav. Moramo biti brzi, agresivni te se boriti za svaki skok i loptu. To sve kada se stavi u jednu cjelinu zvuči odlično i mi ćemo na tom valu i samopouzdanju ići na pobjedu kao i svaku utakmicu do sada”, rekao je trener Vukova Gašper Okorn.

“Jako mi je drago što se vraćam na teren i svakako da bih volio igrati što više. Ali treba biti oprezan. Vidjeti ćemo kako će me trener dozirati. Ja sam spreman i dat ću sve od sebe. FMP je jako kvalitetan protivnik iako u zadnje vrijeme im rezultati nisu na razini kakvoj su bili u prvom dijelu sezone. Ne smije ih se podcijeniti, no mi smo sebi i drugima dokazali da sa svakim trebamo igrati na pobjedu te će to biti slučaj i u ovoj utakmici”, rekao je kapetana Roko Prkačin.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice FMP – Cibona?

22. kolo AdmiralBet ABA lige igra se između klubova FMP Beograd i Cibona u dvorani Železnik u Beogradu. Utakmicu možete uživo gledati u subotu, 13. ožujka 2022. godine u 21 sat. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu ArenaSport 2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o FMP-u Beograd možete naći na mrežnim stranicama na adresi kkfmp.rs. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged