sonik puntamika zadar - cibona zagreb / ht premijer liga 2021.-2022.

Cibona u 19. kolu igra sa Sonik Puntamikom u zadarskoj dvorani Jazine

U 19. kolu HT Premijer lige Cibona će gostovati u Zadru u kultnoj dvorani Jazine gdje ih čeka ogled sa KK Sonik Puntamika.Utakmica će se odigrati u četvrtak, 21. siječnja 2021. godine s početkom u 18 sati. Sonik Puntamika je jedno od većih iznenađenja domaćeg prvenstva ove sezone. Trenutno drži 4. mjesto na tablici, a na svom je parketu uspjela je doći do vrijednih pobjeda nad Zadrom i Splitom. No, u prvom dijelu prvenstva Cibona je protiv Puntamičana bez problema obranila domaći teren – na kraju je bilo 108-77.

Prijenos utakmice moći ćete gledati na kanalu Arena Sport 1, a slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Više informacija o HT Premijer ligi doznajte na mrežnim stranicama Hrvatskog košarkaškog saveza na adresi hks-cbf.hr/ht-premijer-liga.


“Idemo u goste Sonik Puntamici koja je spoj mladosti i iskustva. Igraju jako dobro ovu sezonu i odlično su vođeni trenerom Vlašićem. Imamo sav respekt prema njima. Svoju snagu na domaćem terenu su pokazali sa Zadrom i Splitom kad su lagano dobili te abaligaše. Bit će teška utakmica. Kad dolazi Cibona dodatno su motivirani , a na nama je da budemo koncentrirani i fokusirani svih 40 minuta kako bismo došli do pobjede”, rekao je Ivan Velić, trener Cibone.

“Očekujem pobjedu. Sonik je dobra ekipa, pogotovo na domaćem parketu gdje su iznenadili Zadar i Split tako da ih ne smijemo podcijeniti. Veseli me igrati protiv Rašića. Pratim ga i igra fanatastično. Zbog ozljede nije igrao protiv nas u prvom krugu pa sam siguran da će biti dodatno motiviran”, dodao je Lovro Gnjidić, 197 centimetara visok branič.

Tagged