cibona - split / 13. kolo ht premijer liga / 2021.-2022.

Cibona u 13. kolu prve lige u Draženovom domu pobijedila Split 22 razlike

Cibona je u 13. kolu HT Premijer lige u Draženovom domu svladala Split rezultatom 82-60. Nakon relativno izjednačenog prvog poluvremena, Vukovi su ubacili u brzinu više i pobjegli Splitu. Ovom pobjedom Cibona je prekinula neugodni niz poraza od Splićana. Također, u dobrom raspoloženju Cibosi dočekuje Goricu u petak, 10. prosinca. 2021. godine.

Na terenu se istaknuo Amar Gegić (5as, 1ukr) sa 20 poena, dok je kapetan Roko Prkačin (8sk, 2as) dodao je 18. Mateo Drežnjak (4sk, 3as, 2ukr) postigao je 15., Danko Branković (8sk, 2as, 2blk) 12 poena, dok treba istaknuti odličnog Lovru Gnjidića. On je imao 7 skokova, 7 asistencija i čak 7 ukradenih lopti uz 7 ubačaja!


“Čestitam igračima na pobjedi. Cibona je bila kvalitetnija i pobijedili smo Split većom agresivnošću. Bolje smo izgledali unatoč dugom putu iz Beograda nakon utakmice sa Zvezdom. Bili smo čvrsti, igrali pametno i koncentrirano. Ovo je samo jedna od utakmica. Igra se i liga za prvaka tako da ćemo se još sretati sa Splitom ove sezone”, rekao je trener Vladimir Jovanović.

“Ova pobjeda nam puno znači, kao što vidite ne skidamo osmijeh s lica. Lagali bi kada bi rekli da nam prekid niza protiv Splita ne znači puno, ali sada se moramo koncentrirati na utakmice pred nama. U petak Gorica, a u nedjelju Budućnost. Moramo dati sve od sebe i nadati se pozitivnim rezultatima”, dodao je Roko Prkačin. Više vijesti iz Cibone i druge informacije doznajte na mrežnim stranicama na adresi cibona.com.

Tagged