cibona zagreb - sonik puntamika zadar / 15. kolo, ht premijer liga 2021.-2022.

Cibona svladala Sonik – Vukovi do kraja godine igraju još dvije utakmice

Cibona je u 15. kolu HT Premijer lige svladala ekipu KK Sonik Puntamika rezultatom 100-59. Bila je to posljednja utakmica ove kalendarske godine za Vukove što se tiče domaćeg prvenstva. I zanimljivo, u njoj su ubacili “stotku”. Unatoč svim ozlijedama ekipa Cibone je odigrala jednu dobru utakmicu. Tako u “dobrom raspoloženju” dočekuje utakmice s Dinamom te Cedevitom Olimpijom u ABA ligi, kojima će zaključiti 2021. godinu.

Na utakmici Cibona – Sonik Vukove su predvodili Mateo Drežnjak (3as) i Krešimir Radovčić (1sk, 3as, 2ukr), svaki sa 15 poena. Ivan Majcunić (5sk, 5as) dodao je 13, dok je Josip Popić (6ak, 1as, 2ukr, 1blk) ubacio 12 poena. “Drago mi je što sam napokon zaigrao za Cibonu. Zadovoljan sam ekipnim, ali i sa svojim učinkom. Slijedi nam nova utakmica već u utorak i moramo se kvalitetno pripremiti za nju”, rekao je Josip Popić, 210 centimetara visok centar Vukova.

“Čestitam igračima na pobjedi. Shvatili smo koliko je bila teška prva utakmica sa Sonikom. Igrali smo dobro cijelu utakmicu, do izražaja je došla i naša individualna kvaliteta. Također protivnik je imao skraćenu rotaciju i sve to je dovelo do ovog rezultata”, rekao je nakon utakmice trener Cibone Vladimir Jovanović. Više o Ciboni doznajte na službenim klupskim stranicama na adresi cibona.com.

Tagged