košarkaški centar dražen petrović / cibona zagreb / svibanj 2013.

Cibona putuje u Dalmaciju – u tri dana susrest će se sa Splitom i Zadrom

Dan nakon pobjede nad Zadrom Cibona putuje za Split, gdje će u ponedjeljak, 12. travnja 2021. godine u 20 sati na Gripama odigrati 30. kolo HT Premijer lige. Direktno iz Splita Cibona će nastaviti za Zadar, gdje će ih u srijedu, 14. travnja 2021. godine u 16 sati dočekati abaligaška košarkaška predstava.

Vukovi su potaknuti dobrim igrama u posljednje vrijeme u dobrom raspoloženju odradili posljednji trening prije polaska. Ostao je još ručak u klupskom restoranu kod tete Ivanke i Vukovi kreću na Jadransko more. Obje utakmice – Split-Cibona i Zadar-Cibona – u izravnom prijenosu moći ćete gledati na TV kanalu Arena Sport 1.

“Nije lako igrati puno utakmica u malom vremenskom razmaku. Međutim, umor kao kategorija je nešto o čemu ne smijemo razmišljati niti se na to vaditi. Kako je nama, tako je i drugima. Ako kažemo da smo umorni onda ćemo biti, ako kažemo da nismo nećemo. Zagovaramo taj stav. Pripremit ćemo se najbolje što možemo i nadam se da ćemo odigrati bolje nego jučer. Prije svega, da izgledamo bolje na terenu, lepršavije, opuštenije. Očekujem da ćemo doći u situaciju da uzmemo pobjedu”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

“Svaka utakmica nam je bitna pa ćemo takav pristup imati i na ovoj utakmici. Jučer smo imali naporan posao protiv Zadra, no dečki se osjećaju odlično. Dobra je atmosfera u timu i na put idemo rasterećeni. Osjetio se malo pritisak protiv Zadra, jer je bila dosta bitna utakmica. Igrali smo u Draženovom domu, bili smo u grču i to se vidjelo na terenu… Zato kažem da smo rasterećeni. Idemo se dolje potući i želimo pobijediti Split i uzvratiti im za poraze koje su nam nanijeli u sezoni. Pripremamo se kao za svaku utakmicu i nadam se pobjedi”, rekao je Igor Marić, 196 centimetara visok Cibonaš. Više o Igoru Mariću doznajte na Wikipediji.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -