retro dresovi - kk cibona zagreb - 2021.

Cibona prestavila retro dresove za sezonu 2021/2022 HT Premijer lige

Povodom 75. godišnjice Kluba, Cibona je u novu sezonu odlučila ući retro izdanjem klupskih dresova za svoje utakmice u domaćoj košarkaškoj HT Premijer ligi. Vodstvo Kluba je tim potezom željelo svoje navijače i simpatizere podsjetiti na najbolja razdoblja ovog velikog zagrebačkog košarkaškog kluba. Time se učinio još jedan konkretan korak prema vraćanju Cibone tamo gdje pripada – na sam europski košarkaški vrh!

Novi – stari dres izrađen je u dvije tradicionalne boje. U plavoj za domaće i bijeloj za gostujuće utakmice kluba u nacionalnom prvenstvu. Poznato je kako su u sportu naziv, grb i dres kluba najveća “svetinja”. Upravo je to poštovanje i njegovanje tradicije na umu imala Cibona pri osmišljavanju dresova za novu sportsku sezonu.

Osim u nacionalnom prvenstvu, Košarkaški klub Cibona ove sezone nastavlja svoje natjecanje i u regionalnoj ABA Ligi. Dres, domaći i gostujući, za nastupe u spomenutoj ABA Ligi Cibona će predstaviti već idućega tjedna, neposredno prije prve utakmice u Baru protiv KK Mornara. Više o rasporedu utakmice i ulaznicama doznajte na mrežnim stranicama Cibone.

Igrači nisu skrivali oduševljenje dizajnom novoga dresa koji je sličan onome koji su nosile legende kluba

“Dresovi su zaista prekrasni. Drago mi je da se klub odlučio za to retro izdanje, jer Košarkaški klub Cibona ipak slavi veliku 75. godišnjicu. Kroz sve te godine legende su nosile taj dres, a sada i mi imamo slične! Veliki je ponos i još veća čast igrati u njemu”, rekao je Roko Prkačin, mladi kapetan Cibone.

“Što se tiče dresa, meni je bitno da je udoban – a to svakako je. Dizajn je sam po sebi jako dobar i dobra je fora što igramo u old school opremi. Boja je ona izvorna, ajmo reći baš ta Cibona plava, dok je druga garnitura klasična zagrebačka bijela. Jedva čekam utakmicu s Alkarom da obučem taj dres s uspomenama na sjajna vremena”, dodao je Danko Branković.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -