cibona - aba liga dres - 2021/2022

Cibona predstavila dresove koje će koristiti u ABA ligi u sezoni 2021/2022

Ususret prvoj ovosezonskoj utakmici ABA lige, Cibona je predstavila i svoj novi dres za igranje u ovoj regionalnoj ligi! Dres je kreiran u dvije varijante – u plavoj za domaće utakmice te u sivoj za gostovanja. Idejno rješenje za ovaj dres odabrano je još krajem prošle sezone, a nakon čega je Klub “uložio veliki produkcijski trud kako bi se dobio maskirni uzorak”.

Ovim dresom pokušati će se dočarati borbenost i srčanost naših igrača koji jedva čekaju zaigrati u njemu. Klub je slično postupio i domaćem prvenstvu – za HT Premijer ligu je također kreiran novi – retro dres! Cibona u petak, 24. rujna 2021. godine igra svoju prvu gostujuću utakmicu ABA Lige protiv Mornara iz Bara. Tada ćete moći vidjeti Vukove u akciji u ovoj ligi, kao i novi dres. Prijenos utakmice pratite na TV kanalu Arena Sportu 1.

“Ovo je dres koji se slaže s našim stilom igre. Borit ćemo se u svakoj utakmici kao da je finale i nadam se da će i navijači to prepoznati. Već u Baru protiv Mornara ćemo ih prvi puta nositi na utakmici. Nadamo se da ćemo pobjedom započeti novu sezonu”, rekao je Lovro Gnjidić, igrač Cibone.

Vukovi su novi dres za ABA ligu predstavila u prigodnom videu

U svrhu predstavljanja novog službenog ABA liga dresa snimljene su i promotivne fotografije kao i impresivan video na lokacijama oko Draženova doma. Igrači Cibone pozirali su i na vrhu Cibonina poslovnog tornja, s kojeg je vidljiva prekrasna panorama Grada Zagreba.

A u kadrovima se pojavljuje i skulptura Dražena Petrovića, čime su igrači Cibone još jednom odali počast ovom velikanu hrvatske košarke. A kao glazbena podloga promo video spota korišena je prepoznatljiva Himna Cibone – Heja Heja Cibosi! Više o događanjima u Ciboni doznajte na mrežnoj stranici na adresi cibona.com.

Video: Cibona predstavlja dresove za ABA liga u sezoni 2021./2022.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - -