zabok - cibona / košarka / ht premijer liga 2021.

Cibona nastavlja igrati u domaćem prvenstvu – u 16. kolu ide u Zabok – gdje gledati prijenos?

Cibona u petak, 7. siječnja 2022. godine ide u Zabok gdje u sklopu 16. kola HT Premijer lige igra s istoimenim klubom. Vukovi se nadaju dobroj igri i pobjedi prije puta za Beograd, gdje će u ABA ligi igrati protiv ekipe Mege. Cibosi su i dalje u problemima zbog ozljeda. Kapetan Roko Prkačin sigurno neće igrati, dok su Nathan Reuvers i Amar Gegić još pod upitnikom.


“Maksimalno respektiramo KK Zabok. Znamo koliko mogu biti neugodni, naročito na svom terenu. Tijekom provenstva pokazali su odlične igre i nema dileme da će biti jako motivirani i protiv Cibone. S druge strane, mi želimo poslije pauze ući u dobar ritam u domaćem prvenstvu i na taj način se i pripremamo. Znamo da smo favoriti, ali to ćemo morati pokazati i na terenu”, rekao je trener Cibone Vladimir Jovanović.

Zabok je jedna jako dobra ekipa koja u zadnje vrijeme ima dobre rezultate. Mi moramo utakmici pristupiti ozbiljno i motivirano ako želimo dobro odigrati. Tim angažmanom i dobrom igrom želimo pokazati da nam je prvenstvo bitno i ući u dobar ritam prije puta na koji idemo odmah nakon utakmice. Također, nadam se da je kraj ovim pehovima s ozlijedama i da će načeti igrači se zaliječiti što prije”, rekao je Krešimir Radovčić, 196 centimetara visok branič Vukova.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Zabok – Cibona?

Utakmica 16. kola HT Premijer lige između Zaboka i Cibone igra se u Sportskoj dvorani u Zaboku. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 7. siječnja 2022. godine od 18 sati. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Novosti iz KK Zabok doznajte na njihovoj službenoj mrežnoj stranici na adresi kkzabok.hr. Prijenos utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged