cibona - zabok / košarka / ht premijer liga 2021.

Cibona nakon gostovanja u Zadru u 5. kolu HT Premijer lige dočekuje Zabok

Nakon vezanih gostovanja protiv Zadra i Sonik Puntamike i dramatičnih pobjeda, Cibona se vraća u Draženov dom gdje gostuje KK Zabok. Utakmica se igra u sklopu 5. kola HT Premijer lige u utorak, 12. listopada 2021. godine s početkom u 18 sati. Ulaznice možete kupiti na blagajnama kluba dva sata prije početka utakmice kao i online. Napominjemo da će ulaz u dvoranu Dražen Petrović na utakmicu Cibona – Zabok biti moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu.

“Utakmice nam dolaze kao na traci i nismo imali baš puno vremena za pripremu i regeneraciju momčadi. Svakako da nam je domaće prvenstvo bitno i da ćemo za te utakmice biti maksimalno motivirani. Nastojat ćemo biti bolji i pametniji nego što smo bili u u nekim prethodnim utakmicama”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.


“Dobro će nam doći još jedna utakmica prije one s Partizanom u AdmiralBet ABA ligi. Moći ćemo se maksimalno pripremiti i nastojati ispraviti sve greške koje smo radili u zadnje dvije utakmice. Pokušat ćemo doći do još jedne pobjede”, dodao je Danko Branković. Više informacija o HT Premijer ligi doznajte na mrežnim stranicama na adresi hks-cbf.hr/ht-premijer-liga. Utakmicu između Cibone i Zaboka možete u izravnom prijenosu gledati na kanalu Arena sport 1.

Tagged