kk cibona / logo 2020.

Cibona na otvaranju nove sezone HT Premijer lige svladala Alkar u Sinju

Cibona je u utakmici 1. kola HT Premijer lige na gostovanju u Sinju svladala domaći Alkar rezulatom 54-85. Bila je to dobra utakmica za Cibose, a odigrala se uz vrlo dobru atmosferu, kakva se mogla i očekivati u Sinju. U redovima Cibone najviše se istaknuo Amar Gegić (5sk, 3as) sa 16 poena. Pratili su ga kapetan Roko Prkačin (6sk) i Danko Branković (4sk) svaki sa po 12, dok su Mateo Drežnjak (2sk, 2as) i Ivan Majcunić (3as) dodali po 11.

“Čestitam svojim igračima na pobjedi u 1. kolu HT Premijer lige. Znali smo da će biti teško gostovanje. Navijači su se pobrinuli za uzavrelu atmosferu po kojoj je Alkar i poznat. Mi smo individualno ipak kvalitetnija ekipa i sada nastavljamo dalje borbu na svim frontama. A Alkaru želim svu sreću u nastavku sezone”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

Što o utakmici misle Marko Trninić i Ivan Majcunić?

“Igrali smo u izvrsnoj atmosferi na domaćem terenu protiv ekipe koja je odlično odradila pripreme. S obzirom na naše stanje i to da smo se kasno okupili nismo baš uigrani, vidjelo protiv Cibone. A Cibona je ujedno i jedan od favorita cijelog domaćeg prvenstva. Zadovoljan sam angažmanom igrača i nadam se da ćemo sve bolje izgledati iz kola u kolo”, rekao je Marko Trninić, trener KK Alkar Sinj.

“Lijepo je napokon igrati pred publikom i to u Sinju u kojemu je uvijek posebna atmosfera. Bila je to za nas dobra utakmica. Mislim da iz kola u kolo možemo biti sve bolji i da ćemo greške ispravljati na treninzima. Sada se okrećemo dalje prvenstvu i ABA ligi“, dodao je Ivan Majcunić, igrač Cibone. Više informacija o Vukovima doznajte na mrežnim stranicama Cibone.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -