aba liga - cibona - partizan - studeni 2020.

Cibona je u 7. kolu ABA lige izgubila od Partizana rezultatom 82-75

U 7. kolu ABA lige koje je igrano u subotu, 14. studenoga 2020. godine, Cibona je izgubila od beogradskog Partizana rezultatom 82-75. Rezultat košarkaške utakmice po četvrtinama je bio 21-27, 19-23, 25-17 i 10-15.

Za Cibonu Filip Bundović je ubacio 20 poena, kapetan Roko Prkačin je dodao 16, a Mateo Drežnjak 15, dok su Marcus Paige sa 16 i Nikola Janković sa 15 poena predvodili Partizan.

“Tražio sam od igrača prije utakmice da budemo hrabri i vjerujem da su to i bili. Nisu se prepali jedne ovakve ekipe i to je najvrijednije u ovoj utakmici. Stvarno su dali sve od sebe, dali su sve od sebe, ali kad imate ovakvu dominaciju u skoku protivnika onda je teško tražiti bolji rezultat. U trenucima kad smo mi otšli na +7, Gordić je preuzeo utakmicu i praktički prelomio utakmicu sam, uz naravno napadački skok Jankovića. Igrači su dali sve od sebe, to je najbitnije”, rekao je Ivan Velić, trener Cibone.

“Čestitke igračima Cibone, imaju mladost, brzinu. Pokazali su da ne odustaju na ovoj utakmici. Mi smo počeli dobro u napadu, u obrani smo primali previše poena, 40 u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini je bio pad koncentracije, susreli smo se s nekim povredama i problemima s osobnim pogreškama gdje smo morali odreagirati s nekim igračima na pozicijama koje nisu njihove, ali sve u svemu uvijek treba naći put ka pobjedi i našli smo ga. Zadovoljan sam pobjedom, a u igri smo imali uspona i padova. Na tim stvarima se mora raditi. Najvažnije je da se uspijemo sanirati i da prođu ove ozljede i da možemo početi raditi jer nas čekaju napornih sljedećih 10 dana”, rekao je Sašo Filipovski, trener Partizana NIS.

Više informacija o Ciboni doznajte na službenim klupskim mrežnim stranicama na adresi cibona.com.

ABA liga – sezona 2020./2021.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -