kk cibona / logo 2020.

Cibona je u 6. kolu HT Premijer lige pobijedila Vrijednosnice Osijek

Košarkaški klub Cibona je u 6. kolu HT Premijer lige u Draženovom domu ugostila Vrijednosnice Osijek i došla do uvjerljive pobjede od 102-70 (24-16, 24-19, 29-18, 25-17), čime je prekinula negativni niz neugodnih poraza u ABA ligi od Crvene Zvezde i Mornara.

Trener Cibone Ivan Velić je na raspolaganju imao više raspoloženih igrača pa je tako Toni Nakić zabio 21 poen, isto toliko je zabio i Igor Marić koji je tome dodao i 6 skokova, Krešimir Radovčić je zabio 17 poena, uz 6 asistencije i 3 skoka. Bundović je zabio 16 poena i skočio 6 puta, a već standardno dobar bio je i Drežnjak koji je za 16 minuta igre zabio 10 poena i podijelio 2 asistencije.

“Mislio sam da će biti puno teže jer Osijek ima određenu kvalitetu, a mi smo stvarno bili mentalno prazni nakon Mege jer je igračima taj poraz teško pao. Pokazali su opet taj karakter kojeg stalno naglašavam. Jako su bili fokusirani, ozbiljni, dali su sve od sebe. Na taj način možemo funkcionirati i nadograđivati svoju igru. Čestitam im na uvjerljivoj i lakoj pobjedi. Sad su zaslužili jedan dan odmora budući da smo imali dvije teške utakmice”, rekao je Ivan Velić.

Prva hrvatska košarkaška liga

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -