zabok - cibona - 25. kolo ht premijer liga - 2021.

Cibona je u 25. kolu lige u gostima lako pobijedila Zabok rezultatom 83-68

Cibona je dan nakon utakmice u Beogradu s FMP-om doputovala u Zabok. Tu je, u 25. kolu HT Premijer lige, pobijedila Zagorce rezultatom 83-68 i malo “došla k sebi” nakon dva uzastopa poraza u ABA ligi. Najsvježiji nakon mini-turneje po Srbiji pokazali su se Krešimir Radovčić koji je zabio 20 poena (3sk, 4as), Darko Planinić 19 (9sk) i Ivan Novačić 18 poena. 26. kolo Cibona igra u utorak, 23. ožujka u 18 sati, kada će biti domaćin Škrljevu.

“Zabok je dobra ekipa, imaju dobrog trenera (Ivan Tomas, op.ur.) i nezgodni su, pogotovo na domaćem terenu. Nama je otežavajuća okolnost bila i to što dolazimo iz jednog paklenog ritma utakmica. Praktički smo u manje od 24 sata igrali s FMP-om u gostima. Nismo dobro ni spavali. Čak nismo imali vremena ni za neku posebnu pripremu, tako da je najbitnije bilo da uzmemo bodove i ostanemo zdravi. Uspjeli smo to i čestitam momcima na pobjedi”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.


“Imali smo naporan put, došli smo kasno i još smo umorni od jučer. Stvarno nam je raspored prekrcat i gledali smo samo da se ne ozljedim. Zato smo u utakmicu Zabok – Cibona morali ući maksimalno ozbiljno. Idemo se malo regenerirati i nastavljamo u istom ritmu”, rekao je Krešimir Radovčić.

“Čestitke ekipi Cibone na pobjedi. Mislim da smo odigrali jednu korektnu utakmicu. Cibona je ovu utakmicu shvatila ozbiljno. Na kraju su iskusni igrači Vukova, kao što je Novačić, prelomili utakmicu i još im jednom čestitam”, rekao je Ivan Tomas, trener KK Zabok. Više o Zaboku doznajte na mrežnim stranicama na adresi kkzabok.hr.

Video: Vladimir Jovanović o košarkaškoj filozofiji i lošim sudačkim odlukama

Tagged