košarkaški centar dražen petrović / cibona zagreb / svibanj 2013.

Cibona igra 2 utakmice u 2 dana – dolazi Cedevita Olimpija, a ide k Furniru

Cibona će u naredna dva dana odigrati čak dvije utakmice. Prva je na redu nadoknada zaostale utakmice 23. kola ABA lige. Cedevita igra protiv Cedevite Olimpije koja će se igrati u Draženovom domu u utorak, 20. travnja 2021. godine s početkom u 20.30 sati. Dan nakon, u srijedu, 21. travnja, Vukovi će u goste Furniru. Ta utakmica se igra u sklopu 32. kola HT Premijer lige s početkom u 19.30 sati.

“Ekipa Cedevite je zaista kvalitetna, sastavljena od puno dobrih stranih i domaćih igrača i imaju dobrog trenera. Trenutno su u ritmu igranja na svaka dva-tri dana. Imaju iza sebe dva poraza od Crvene zvezde i u situaciji su da su im preostale utakmice biti ili ne biti. Točnije, moraju pobijediti”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

“Važno je da odigramo utakmicu sa Cedevitom kako mi možemo i znamo. Moramo pokazati kvalitetu i suprostaviti im se dobrom energijom i pristupom. Ukoliko budemo na visini ispunjavanja tih zadataka, možemo doći u situaciju da jedna lopta odlučuje. Nadam se da ćemo ovaj put imati sreće. Dan poslije toga igramo s Furnirom u gostima. To je utakmica koja će energetski biti zahtjevna za nas. Nadam se da ćemo naći energiju i biti pravi”, dodao je Jovanović.

“Očekuje nas teška utakmica. Ekipa Cedevite Olimpije puca na sam vrh ABA lige i ova pobjeda im treba kako bi izborili Playoff. I nama je bitna pobjeda u borbi za ostanak. Probat ćemo iznenaditi ekipu koja je favorit. Trebamo zaustaviti njihovu brzu tranziciju i što bolje im fizički parirati da dođemo u šansu za pobjedu. Dan nakon nas očekuje Dubrava Furnir. Sa pravim pristupom očekujem pobjedu, iako nije jednostavno igrati dan za danom”, rekao je Toni Nakić.

Gdje gledati live stream utakmica Cibona – Cedevita i Furnir – Cibona?

Prijenos utakmice Cibone i Cedevite Olimpija bit će u utorak, 20. travnja 2021. godine s početkom u 20.30 sati. Dan kasnije, u srijedu, 21. travnja 2021. godine, na kanalu HKS TV možete gledati utakmicu Furnir – Cibona. Više o Ciboni doznajte na mrežnoj stranici na adresi cibona.com.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -