kk cibona - aba liga - logo 2020.

Cibona ide u Zadar gdje će vezati susrete sa Zadrom i Sonic Puntamikom

Nakon trilera protiv Mege u drugom kolu AdmiralBet ABA lige, Cibona u trećem kolu igraja protiv ekipe Zadra. Utakmica ove regionalne lige održat će se u petak, 8. listopada 2021. godine s početkom 20 sati. Odmah idući dan, u subotu, 9. listopada, odigrat će se i utakmica četvrtog kola HT Premijer lige. Cibosi ostaju u Zadru gdje u Jazinama igraju protiv Sonik Puntamike u 17.30 sati. Prijenos utakmica bit će na kanalima Arena Sport.

“Što se tiče Zadra to će biti kao i uvijek teško gostovanje iako oni do sada nemaju pobjedu u ABA ligi. Oni su kvalitetna ekipa sa gotovo istim igračima iz prošle sezone, a neke su pozicije i pojačali. Sigurno da će biti motivirani da odigraju što je bolje moguće i da mi nismo favoriti na njihovom parketu. Mi ćemo odigrati najbolje što možemo i vidjeti ćemo gdje će nas to dovesti”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.


“Drugu utakmicu igramo protiv Sonika i to će biti zahtjevna utakmica zbog više faktora. Jedan od njih je to što igramo ni 24 sata nakon utakmice sa Zadrom. A drugi taj što je Sonik dobra ekipa pogotovo na domaćem terenu i dat će sve od sebe da naprave dobar rezultat. Mi ćemo morati biti pravi i odgovoriti na sve izazove pred nama”, dodao je Jovanović. Više o Ciboni doznajte na stranicama Wikipedije.

“Imali smo kratak period za pripremiti obje utakmice, no, spremili smo se za Zadar i Sonik. Njihova ekipa je većinom ostala ista, ima tu i novih igrača. Idemo maksimalno motivirani na njih iako su oni favoriti na svom terenu. Ali ako odigramo kako možemo, imamo se pravo nadati pobjedi. Što se tiče Sonika, za njih ćemo se pokušati pripremiti nakon Zadra, ali moramo ući 100% u tu utakmicu. Znamo da će oni tražiti svoju šansu u tome što mi dan ranije igramo sa Zadrom”, rekao je Jakov Mustapić.

Video: Cibona – Mega Basket / 5.10.2021. / Nathan Reuvers show

Tagged