gorica - cibona / ht premijer liga 2020/2021

Cibona ide u Veliku Goricu gdje ju u 14. kolu čeka Gorica – gdje gledati prijenos?

Cibona u 14. kolu HT Premijer lige putuje u obližnju Veliku Goricu gdje će ju ugostiti KK Gorica. Utakmica se igra u petak, 10. prosinca 2021. godine u 18 sati. Dodajmo da će ovo biti četvrta utakmica Vukova u tjedan dana koji nastavljaju sa ubrzanim ritmom. Nakon poraza od Alkara i Crvene Zvezde te pobjede nad Splitom, Cibosi će se pokušati iskupiti pobjedom nad Goričanima.


“Još jedna utakmica u seriji košarkaških utakmica koje smo imali u zadnjih tjedan dana. Ekipa Gorice svakako ima kvalitetu i može odigrati dobro. Posebno su opasni na domaćem terenu, promijenili su i trenera, ali to nije utjecalo previše na njihovu igru. Biti će potrebno puno truda, koncentracije i pripreme da odigramo utakmicu onako kako mi želimo. Unatoč tome što imamo samo jedan dan za pripremu nadam se da ćemo biti na pravoj razini u petak”, rekao je trener Cibone Vladimir Jovanović.

“Igramo u ritmu utakmica koje se odigravaju svaki drugi dan. Nemamo baš previše vremena za pripremu i prilagodbu na protivnika. Igrali smo već s Goricom pa znamo koje su njihove prednosti, a što nedostaci. Uz pravi pristup kao protiv Splita i dovoljno koncentracije možemo se nadati dobrom rezultatu”, rekao je Mateo Drežnjak, 195 centimetara visok branič Vukova.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Gorica – Cibona?

Utakmica 14. kola HT Premijer lige između Gorice i Cibone igra se u Velikoj Gorici u Gradskoj sportskoj dvorani. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 10. prosinca 2021. godine od 18 sati. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu HTV2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Novosti iz KK Gorice doznajte na njihovoj službenoj mrežnoj stranici na adresi kkgorica.hr. Prijenos utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged