kk cibona / logo 2020.

Cibona i Zadar u Zadru igraju polufinale hrvatskog košarkaškog Kupa

Cibona ima priliku za osvajanje prvog trofeja ove sezone već ovog tjedna! Naime, prva prepreka je polufinale Kupa koje se igra u Zadru u Dvorani Krešimir Ćosić. Naravno, Cibona igra sa Zadrom, a utakmica je na rasporedu u srijedu, 10. veljače 2021. godine s početkom u 20.30 sati.

Prijenos utakmice će biti na kanalu Arena Sport 2, a Cibosi su zdravi i na put kreću kompletni i u pozitivnom ozračju. Dodajmo je finale Kupa zakazano za subotu, 13. veljače 2021. godine u 17.30 sati, a umjesto najavljivanog Gospića, domaćinstvo bi trebao imati Omiš.


“Pripremamo se. Dobro smo trenirali, ekipa je spremna. Zdravstveni bilten je dobar, nemamo bolesnih ni ozljeđenih igrača. Ono što je do nas i što obećavamo je da ćemo tamo izaći sa stavom, velikom energijom i željom da odigramo dobru utakmicu i probamo pobijediti. Vidio sam na treningu da postoji doza pozitivne nervoze, što znači da je utakmica važna igračima. Siguran sam da će svi htjeti biti dobri na toj utakmici”, rekao je trener Vladimir Jovanović.

“Ovo je najinteresantniji dio sezone. Borimo se za prvi trofej. Mislim da je Zadar dobra ekipa. Pokazali su za vikend jednu lošu i dobru utakmicu protiv iste ekipe. Ne bi se previše osvrtao na njih. Mi imamo jednu noviju, pozitivnu energiju s novim trenerom. Zadnjih 10-15 dana smo u pobjedničkom ritmu. Jako se veselim utakmici i očekujem pobjedu”, dodao je Damir Markota.

Više informacija o KK Zadru doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi kkzadar.hr.

Trener Cibone Jovanović i Markota najavljuju Kup utakmicu sa Zadrom

Tagged