cibona - zadar / ht premijer liga / 2021.-2022.

Cibona i Zadar u Draženovom domu igraju odlučujuću utakmicu za Prvaka Hrvatske – gdje gledati prijenos?

Cibona i Zadar igraju petu i odlučujuću utakmicu finala HT Premijer lige! Utakmica se igra u petak, 10. lipnja 2022. godine od 19 sati u KC Dražen Petrović. Na ovoj utakmici čekuje se pravi spektakl, budući da je većina ulaznica za ovaj susret planula. Preostale ulaznice bit će ponuđene na prodaju na blagajnama kluba na dan utakmice od 16 sati.


“Zaista želim da se dvorana napuni. Peta je utakmica i nikad se ne zna što će se dogoditi i tko će pobijediti. Moramo biti hladne glave i igrati od početka, baš onako kako se finala trebaju igrati. Pod time mislim brzo i agresivno koristeći naše prednosti i energiju publike uz koju je sve lakše”, rekao je trener Gašper Okorn.

“Radili smo cijelu sezonu da dodđemo do ovoga. Finale, napeta atmosfera i jedva čekamo utakmicu. već smo igrali puno puta ove sezone sa Zadrom, poznajemo jedni druge i nema nepozanica. Utakmicu će odlučiti tko uđe žustrije i agresivnije u utakmicu. Sitni detalji će odlučiti. Očekujem punu dvoranu i vrhunsku atmosferu. Svi koji vole košarku neka dođu i prirede spektakl!”, rekao je Krešimir Radovčić, 196 centimetara visok Cibonin bek.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Zadar?

Finalna, peta utakmica finala HT Premijer lige igra se između klubova Cibona i Zadar u Draženovom domu u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 10. lipnja 2022. godine u 19 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalima ArenaSport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Zadar možete naći na službenoj mrežnoj stranici na adresi kkzadar.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged