darko planinić / cibona / 2021.

Cibona i Zadar u Draženovom domu igraju 25. kolo ABA lige – gdje gledati?

Cibona i Zadar u Draženovom domu otvaraju 25. kolo ABA lige. Utakmica se igra u subotu, 10. travnja 2021. godine u 17 sati. Dodajmo da se ovo regionalno košarkaško natjecanje bliži svom kraju. Tako će Cibona igrati još dva puta sa Zadrom, Borcem i Cedevitom Olimpijom.

“Ponovo igramo sa Zadrom. Znamo se s njima, igrali smo nekoliko utakmica i u ABA ligi i domaćem prvenstvu. Znamo da su dobra ekipa i da su dobro vođeni s klupe. Mi ćemo napraviti sve da pokažemo da uz taj talenta o kojem svi pričaju imamo i kvalitetu. Pokazat ćemo da igramo dobro, a tako ćemo ostvariti rezultate koje želimo. U svakom slučaju, imamo još četiri utakmice do kraja prvenstva. Na svakoj od njih ćemo nastojati biti ravnopravni i doći do pobjede”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

“Očekuje nas derbi u punom smislu te riječi. I jedna i druga ekipa s pobjedom ulazi u zadnja dva kola i to sa puno lakših pozicija za ostanak u ligi i izbjegavanje dodatnih kvalifikacija. Atmosfera u ekipi je jako dobra. Imali smo dosta vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Bit ćemo maksimalno spremni za utakmicu sa Zadranima”, rekao je Darko Planinić.

Darko se posebno priprema za čuvanje zadrovog amerikanca Chinanua Onuakua. Dodajmo da će se na suprotnoj strani naći će se i njegov brat – Jure Planinić. Ipak, uoči derbija među braćom vlada silenzio stampa. “Čujemo se naravno svaki dan, ali o utakmici ne pričamo. Ipak je to derbi i taj dan smo na suprotnim stranama. Nijedan ne želi pričati o tome dok utakmica ne završi. Tek poslije komentiramo”, rekao je centar Vukova Darko Planinić.

Gdje gledati live stream utakmice Cibona – Zadar?

Košarkašku utakmicu 25. kola ABA lige između Cibone i Zadra možete uživo gledati u subotu, 10. travnja 2021. godine u 17 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 2. Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

ABA liga 2020/2021 – poredak na tablici

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -