cibona - zadar / ht premijer liga / 2021.-2022.

Cibona i Zadar na Višnjiku igraju susret 20. kola HT Premijer lige – gdje gledati susret?

Cibona nakon odgođenog susreta protiv Dubrave nastavlja natjecanje u HT Premijer ligi, a protivnik u 20. kolu je KK Zadar. Susret se igra u petak, 4. veljače 2022. godine s početkom u 18 sati. Kako je zbog koronavirusa odgođena utakmica protiv Dubrave, Cibosi su napokon uhvatili vremena za trening te u dobrom raspoloženju i dobro pripremljeni putuju prema Zadru. Dodajmo da s ovom utakmicom počinje malo zahtjevniji dio rasporeda za Vukove, koji će kulminirati završnicom Kupa Krešimira Ćosića, koji će se igrati 18. i 19. veljače u Rijeci.


“Očekuje nas jedna jako zahtjevna utakmica i dobar protivnik. Uvijek kada igraju u Cibona i Zadar zna se da je to pravi derbi. Svakako da su Zadrani željni pobjede pogotovo nakon poraza od Alkara. Mi smo ovaj tjedan radili na novim stvarima koje ćemo implementirati. Naša igra mora biti bar kao u utakmici sa Studentskim centrom. Što se tiče Zadra imaju odličnu i vrlo iskusnu vanjsku liniju na čelu s Carterom. Nakon Zadra nas čeka paklen raspored, ali dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i nastavimo kao i do sada”, rekao je Gašper Okorn, trener Cibone.

“Utakmica sa Zadrom je uvijek pravi derbi. Mi smo u dobroj formi i dobro se osjećamo. Nekako mislim da smo mi favoriti jer su oni tek izašli iz problema s koronom i kao što se vidjelo protiv Alkara još nisu na svojoj razini. Kako god bilo mi idemo na pobjedu pa što bude”, dodao je Danko Branković, 215 centimetara visok centar Cibone.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Zadar – Cibona?

Utakmica 20. kola HT Premijer lige između Zadra i Cibone igra se na Višnjiku. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 4. veljače 2022. godine u 18 sati. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Ukoliko bi išli na susret, otvoreni će biti ulazi dvorane Krešimir Ćosić. Radi ograničenog broja dozvoljenih gledatelja, u prodaji su samo ulaznice za tribine i prsten.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više o košarkaškom klubu KK Zadar doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi kkzadar.hr. Prijenos utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged