cibona - zadar / ht premijer liga / 2021.-2022.

Cibona i Zadar igrali derbi 9. kola – Vukovi izgubili, Drežnjak postigao 22 koša

Cibona i Zadar igrali su derbi 9. kola HT Premijer lige u petak, 5. studenog 2021. godine u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Nažalost, Vukovi su ovaj susret izgubili rezultatom 79-82. Bila je to tijesna utakmica u kojoj su se Zadrani bolje snašli kroz iskustvo u odnosu na mladu ekipu Cibone.

U redovima Vukova najbolji je bio Mateo Drežnjak (5sk, 4as) sa 22 ubačaja, Nathan Reuvers (4sk, 1blk) dodao je 13, dok je kapetan Roko Prkačin (3sk, 3as) ubacio 10 poena. Dodajmo da nakon što je ugostila Zadar, iduću utakmicu Cibona igra u AdmiralBet ABA ligi protiv Krke. Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak, 8. studenogu 18 sati u Draženovom domu. Više o Ciboni doznajte na mrežnim stranicama kluba na adresi cibona.com.


“Čestitam Zadru. Dobili su nas u energetskom segmentu i istrošili nas. Opet nismo pogađali otvorene šuteve i svejedno smo bili u egalu. Na kraju smo izgubili radi neshvatljive greške u izvođenju lopte, umjesto da imamo šut za pobjedu. Žao mi je radi načina na koji smo izgubili. Da smo poštovali dogovore i akcije ne bih bio nimalo ljut. Ovako je to druga priča i slijedi nam ozbiljan rad”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

“Volio bih da se ova utakmica lakše riješila, ali Cibona je imala odličnu šutersku utakmicu. Mateo Drežnjak nas je ubijao, ali uspjeli smo izvući pobjedu. Nadam se da ćemo zadržati sada ovaj kontinuitet igara i nastaviti u istom tonu”, rekao je Vladimir Anzulović, trener Zadra.

Tagged