cibona - zadar / ht premijer liga / 2021.-2022.

Cibona i Zadar igraju drugu utakmicu finalne serije HT Premijer lige – gdje gledati prijenos?

Cibona i Zadar nastavljaju borbu za košarkaškog prvaka Hrvatske. Druga utakmica finalne serije igra se u Draženovom domu u Zagrebu u srijedu, 1. lipnja 2022. godine s početkom u 18 sati. Podsjetimo, Zadar je poveo s 1:0 u finalnoj seriji HT Premijer lige savladavši u nedjelju, 29. svibnja 2022. godine u Draženovu domu momčad Cibone s 70:77.

Zadrani su napravili ono što je bilo potrebno za pobjedu te su uz kontrolu skoka limitirali tranziciju Vukova, što je u potpunosti iznenadilo zagrebački sastav. Zadar je dominirao kroz cijelu utakmicu, gotovo pa da i nije ispuštao prednost. No, i Cibona je konstantno vukla i dahtala za vratom kako se niti na trenutak Zadrani ne bi opustili.


Utakmicu je najavio trener Zadra Srđan Helbich: “Moramo analizirati prvu utakmicu, vidjeti koje stavri smo radili dobro, a koje loše i pripremiti se za utakmicu. Ovo je potpuno nova utakmica i sve je u njoj otvoreno. Super je što smo pobijedili u prvoj utakmici, ali ne trebamo stvarati preveliku euforiju iz toga. Moramo poraditi na stvarima koje smo lošije odrađivali kako bi u sljedećoj utakmici bili još bolji.”

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Zadar?

Druga utakmica finala HT Premijer lige igra se između klubova Cibona i Zadar u Draženovom domu u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u srijedu, 1. lipnja 2022. godine u 18 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalima ArenaSport 1 i HTV2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Zadar možete naći na službenoj mrežnoj stranici na adresi kkzadar.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged