zadar - cibona / ht premijer liga / 2021.-2022.

Cibona i Zadar igraju četvrtu utakmicu finalne serije – Zadrani na Višnjiku traže “majstoricu”

Zadar i Cibona u utorak, 7. lipnja 2022. godine u 20 sati na Višnjiku igraju četvrtu utakmicu finalne serije za prvaka Hrvatske. Podsjetimo, Cibona trenutno ima prednost od 2:1. Vukovi su u trećoj utakmici finalne serije doigravanja slavili u dvorani Krešimir Ćosić protiv Zadra rezultatom 62-67.

Cibonu su do pobjede predvodili Toni Nakić sa 16, Roko Prkačin sa 13 koševa i devet skokova te Lovro Gnjidić 10 koševa. Pobjeda u trećoj utakmici je veliki korak za mladu momčad Vukova prema naslovu prvaka. No, ništa još nije riješeno, ali niti izgubljeno.


“Mnogo nam je značila podrška publike i cijelog garda pred sami početak ove finalne serije. U Zagrebu smo odličnom igrom uspjeli iznenaditi Cibonu na njihovom terenu. Cibona se od tog poraza brzo oporavila, a uz to napravila je i nekoliko taktičkih promjena koje su im omogućile konstatntniji pritisak na našu prednju liniju. Ujedno su s time su dobili i napadačku koncentraciju i dobili su kontrolu skoka. Uz pomoć svih članova Kluba trebamo stisnuti redove odigrati pravu timsku košarku te na krilima publike izboriti majstoricu u Zagrebu!”, utakmicu je najavio Tomislav Buljan, 205 centimetara visok košarkaš Zadra.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Zadar – Cibona?

Četvrta utakmica finala HT Premijer lige igra se između klubova Zadar i Cibona u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru. Utakmicu možete uživo gledati u utorak, 7. lipnja 2022. godine u 20 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu ArenaSport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Zadar možete naći na službenoj mrežnoj stranici na adresi kkzadar.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged