kk split - kk cibona / admiralbet aba liga / 2021.-2022.

Cibona i Split na Gripama igraju 6. kolo ABA lige – gdje gledati prijenos?

Cibona nakon pobjede u HT Premijer ligi protiv Dubrave – Furnira kojoj su ubacili “stotku” ide na put u Dalmaciju. Tako će Vukovi u nedjelju, 31. listopada 2021. godine u 19 sati, odigrati utakmicu 6. kola AdmiralBet ABA lige protiv KK Splita. Cibona će u toj utakmici tražiti prekid crnog niza od čak 9 poraza protiv Splita. No, to će morati napraviti bez Lovre Gnjidića koji će ovu utakmicu propustiti utakmicu zbog ozlijede. Više o njegovom stanju će se znati kada se obave detaljnije pretrage. Dodajmo da je trenutno Cibona 9. u ABA ligi sa tri pobjede, dok je Split nanizao svih pet poraza.

“Očekuje nas utakmica sa protivnikom sa kojim smo već igrali ove sezone. Dobro se poznajemo i znamo kakva nas utakmica očekuje. Za nas će biti jako bitno da držimo visoki nivo koncentracije tokom utakmice i da budemo na visokom energetskom nivou. Ukoliko to uspijemo odraditi možemo se nadati dobroj igri i dobrom rezultatu protiv Splita”, reao je trener Cibone Vladimir Jovanović.


“Nakon jedne dobre utakmice protiv KK Dubrava Furnira idemo na put u Dalmaciju bez previše odmora i pripreme za utakmicu. Dobro je da smo kroz tjedan odradili dosta treninga i spremni smo za utakmicu. Moramo dati sve od sebe, biti koncentrirani, brzi, čvrsti i poštovati dogovore iz svlačionice. Siguran sam da ako to sve odradimo kako treba ćemo biti na razini i moći se nadati pobjedi”, dodao je Danko Branković.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Split – Cibona?

Utakmica 6. kola AdmiralBet ABA lige između Splita i Cibone igra se na splitskim Gripama. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 31. listopada 2021. godine u 19 sati. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o košarkaškom klubu Cibona Zagreb doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Novosti iz kluba KK Split možete pronaći na njihovoj službenoj stranici na adresi kk-split.com. Prijenos utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged