cibona zagreb - sonik puntamika zadar / ht premijer liga 2021.-2022.

Cibona i Sonik Puntamika igraju u Draženovom domu susret 15. kola HT Premijer lige – gdje gledati?

Cibona nastavlja seriju utakmica i nakon gostovanja kod Igokee u Draženov dom dolazi ekipa KK Sonik Puntamika. Susret se igra u sklopu u 15. kolu HT Premijer lige u nedjelju, 19. prosinca 2021. godine od 17 sati. Ulaznice možete kupiti online na stranici cibona.com i na blagajnama kluba dva sata prije početka utakmice. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu te je obavezno nošenje maske u dvorani.


“Sigurno da nas očekuje teška utakmica. Sonik je dobra ekipa, znamo kako smo i više nego sretno pobijedili u prvom susretu u Jazinama. Imamo samo jedan dan da se pripremimo za susret. Nadam se da smo izvukli pouke iz prvog ogleda i da ćemo odigrati dobru utakmicu”, rekao je trener Vukova Vladimir Jovanović. Slično misli i Danko Branković: “Sonik je ozbiljna ekipa koju ne smijemo podcijeniti. U prvoj utakmici smo igrali egal i sretno pobijedili. Moramo ući u utakmicu s maksimalnom energijom i koncentracijom te se onda možemo nadati pobjedi.”

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Sonik Puntamika?

Utakmica 15. kola HT Premijer lige između Cibone i Sonik Puntamike igra se u Draženovom domu u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 19. prosinca 2021. godine od 17 sati. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu HKS TV-u. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Košarkaškom klubu Cibona doznajte na mrežnim stranicama na adresi cibona.com. Novosti iz zadarskog kluba Sonik Puntamika pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici. Dodajmo da prijenos sportskih utakmica uživo, video online ili livestream događanja možete pratiti na svim dostupnim platformama za gledanje. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged