cibona - šibenka - ht premijer liga 2021.

Cibona i Šibenka igraju u Draženovom domu – Vukovi se “svete” za poraz

Cibona će u srijedu, 10. ožujka 2021. godine, u 24. kolu HT Premijer lige u Draženovom domu ugostiti Šibenku. Podsjetimo, prije dvadesetak dana Šibenka je priredila iznenađenje na Baldekinu kad je pobijedila Cibonu rezultatom 73-68. Vukovima neće nedostajati motivacije da pokažu kako se tada radilo samo o lošem danu.

“Poštujemo Šibenku. Pobijedili su nas u posljednjoj utakmici tako da ih maksimalno ozbiljno shvaćamo i pripremamo. Važno je da igramo dobro i potvrdimo pobjede koje smo ostvarili u zadnje vrijeme. Nadam se da će to biti jedna od naših dobrih utakmica, da ćemo naći način da budemo svježi i da ćemo biti zadovoljni na kraju”, rekao je trener Cibone Vladimir Jovanović.


“Šibenka je jako neugodna ekipa – Cibona je prošlu utakmicu s njima izgubila… Mi se zbilja nismo pokazali u najboljem svjetlu na Baldekinu i vjerujem da će sada biti drugačija priča. U dobrom smo ritmu, dižemo se u igri i mislim da ćemo gledati kudikamo kvalitetniju predstavu od te. Želimo nastavak pozitivnog niza , ali i pokazati da igramo dobru košarku”, rekao je Šibenčanin u Ciboninim redovima Krešimir Radovčić.

Utakmica Cibona – Šibenka igra se u srijedu, 10. ožujka 2021. godine s početkom u 18 sati. Prijenos utakmice će biti na HKS TV-u. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Više o Ciboni doznajte na mrežnoj stranici cibona.com.

Tagged