cibona - šibenka - ht premijer liga 2021.

Cibona i Šibenka igraju 3. kolo Prve lige – na utakmici će biti gledatelji!

Cibona i Šibenka igraju 3. kolo HT Premijer lige. Podsjetimo, Šibenka je u 1. kolu poražena od Zadra sa 40 razlike (92-52), dok je u 2. kolu pobijedila Sonik Puntamiku rezultatom 98-84. Cibona je u 2. kolu također poražena u Zadru (73-70), no u nadoknadi 1. kola je slavila protiv Zaboka (85-69). Važno je napomenuti da će na utakmicu u KC Dražen Petrović biti pušten određen broj gledatelja!

“Šibenka je uvijek dobro igrala u Draženovom domu. Nemaju nikakav imperativ i sa tom utakmicom mogu samo dobiti, a nemaju puno toga za izgubiti. Oni su uvijek bili nezgodan protivnik, međutim, gledat ćemo da opravdamo ulogu favorita. Tražit ćemo pristup kakav je bio i protiv Zaboka, maksimalno ozbiljno, odgovorno, sa puno agresije i trke, sa dobrom kontrolom skoka. Drago mi je što se vraća dio naših gledatelja i to je još jedan razlog da se što bolje predstavimo publici”, rekao je Ivan Velić, trener Cibone.


Gdje gledati prijenos utakmice Cibona – Šibenka

Košarkaška utakmica Cibona – Šibenka se igra u petak, 2. listopada 2020. godine u 18 sati. Prijenos utakmice će biti osiguran preko live stream platforme HKS TV.

Ulaznice se neće prodavati na blagajni već isključivo preko sustava Ulaznice.hr, dok će blagajna biti otvorena sat vremena prije utakmice i to isključivo za prodaju članskih iskaznica! Podsjećamo sve gledatelje da se po dolasku na utakmicu pridržavaju preporučenih mjera!

HT Premijer liga

Tagged