cibona - partizan / admiralbet aba liga / 2021.

Cibona i Partizan igraju 4. kolo ABA lige u Draženovom domu – gdje gledati prijenos?

Cibona i beogradski Partizan u petak, 15. listopada 2021. godine u 19 sati igraju derbi 4. kola AdmiralBet ABA lige. Dvoboj je to jedine dvije neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu ovog košarkaškog natjecanja.

“Sigurno da je Partizan veliki protivnik i da će ovo biti dobra utakmica. Mi smo jedine neporažene ekipe u dosadašnjem dijelu natjecanja, što utakmici dodaje još jednu posebnu draž. Svjesni smo njihove kvalitete i snage, znamo da su oni ekipa koja je složena za najviše ciljeve. Mi smo radili kao i do sada maksimalno koliko znamo i možemo. Odigrat ćemo hrabro i jako da pokažemo sav talent i kvalitetu koju imamo. Nadamo se da ćemo nakon utakmice biti zadovoljni”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.


“Očekuje nas jako teška utakmica između dvije ekipe koje su još neporažene. Moramo održati koncentraciju na razini svih 40 minuta i poštovati dogovore iz svlačionice. Nastojat ćemo igrati s puno kontakta. Nadamo se da će u Draženovom domu biti što više publike. Ona će nam olakšati igru svojom podrškom i pokušati nas pogurati pobjedi”, rekao je 200 centimetara visok Cibonin šuter Amar Gegić.

Partizan se pripremio za susret sa Cibonom

“U tri kola smo neporaženi i Cibona i mi. Imali smo prilike vidjeti tijekom pripremnog turnira u Opatiji na utakmici protiv Cibone da je to vrlo mlada ekipa koja igra agresivnu košarku. A u prva tri kola ABA lige pokazali su kvalitetu koju imaju. Spremamo se i probat ćemo odigrati najbolje što možemo, imajući u vidu i tu pripremnu utakmicu iz Opatije. Vidi se da imaju izuzetno dobru kemiju u timu i vidi se da u svakom trenutku znaju što žele. Naravno, to je zasluga i njihovog trenera i svih tih mladih igrača koji igraju sa velikom željom. Na nama je da se kroz još dva treninga pripremimo i odigramo najbolju moguću utakmicu”, rekao je Željko Obradović, trener Partizana.

Ulaznice se mogu kupiti online putem sustava Ulaznice.hr i 2 sata prije početka utakmice na blagajnama kluba. Ulaz će biti moguć uz EU digitalnu COVID potvrdu, a za sve one koji istu nemaju Klub je organizirao testiranje u suradnji s Poliklinikom Life. Ona će postaviti punkt ispred blagajni kluba od 16.30, a također testirati se možete bez najave tijekom današnjeg dana od 9 do 19 sati na adresi Poliklinike Life u Trpinjskoj ulici 5a na Sveticama.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Partizan?

Utakmica 3. kola AdmiralBet ABA lige između Cibone i Partizana igra u dvorani Dražen Petrović u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 15. listopada 2021. godine u 19 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos košarkaške utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Košarkaškom klubu Cibona doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Video: Željko Obradović, trener Partizana, najavljuje susret protiv Cibone u Zagrebu

Tagged