kristijan krajina - cibona - 2020.

Cibona i Kristijan Krajina, 208 centimetara visok centar, potpisali jednogodišnji ugovor

Košarkaški klub Cibona i 29-godišnji centar Kristijan Krajina potpisali su jednogodišnji ugovor. Podsjetimo, Kristijan je nakon povratka sa sveučilišta Mount St. Mary (Maryland, SAD) nastupao za košarkaške klubove Šibenik i Zadar. Nakon toga je prešao u latvijsku VEF Rigu, a zatim u rumunjski klub CSM Oradea. Kristijan je rođen 28. prosinca 1990. godine u Osijeku, a visok je 208 centimetara.


“Dobili smo dobrog igrača koji poznaje regiju i natjecanja. Znamo što dobivamo s Krajinom, no i on zna što dobiva dolaskom u Cibonu. Nadam se da će suradnja biti na obostrano zadovoljstvo!”, rekao je Ivan Velić, trener Cibone.

“Uzbuđen sam zbog potpisa s Cibonom! Ne treba puno pričati o bogatoj povijesti ovog kluba, svi znaju što je Cibona. U suradnji sa svojim agentom nakon kratkih pregovora došli smo do dogovora i vrlo brzo riješili sve oko potpisa. Iako nisam surađivao s trenerom Velićem u dosadašnjoj karijeri, o njemu sam čuo sve najbolje. Od igrača znam većinu, neke kao suigrače, a neke kao protivnike, tako da prilagođavanje na novu sredinu ne bi trebao biti problem. Osobno želim osvojiti sve što se osvojiti da. Kup Krešimira Ćosića i Prvenstvo Hrvatske su glavni ciljevi u domaćem natjecanju. U ABA ligi trebamo pružiti što bolje utakmice, sa svima se dobro potući i izvući najbolje te na koncu ostati što bliže gornjem dijelu tablice”, rekao je Kristijan Krajina. Kristijana možete pratiti na njegovom Instagram profilu.

Tagged