kk cibona - aba liga - logo 2020.

Cibona i Igokea igraju u 24. kolu ABA lige – dvoboj prvog i zadnjeg u ligi

Cibona u 24. kolu ABA lige putuju za Laktaše gdje će odmjeriti snage s KK Igokea iz Aleksandrovca. Utakmica se igra na Uskrs, u nedjelju, 4. travnja 2021. godine u 19 sati. Igokea je ekipa koja s trenutnog vrha tablice lovi svoje mjesto u doigravanju. Dodajmo da se Vukovima klupa za ABA ligu odlaskom Damira Markote skratila na samo devet igrača.

“Očekuje nas protivnik koji je dobar na svom terenu i koji je u borbi za playoff. Oni će napraviti sve što je u njihovoj moći da dođu do pobjede koja je njima važna, ali je važna i nama i pokušat ćemo prije svega odigrati dobru košarku”, najavio je utakmicu Vladimir Jovanović, trener Cibone.

“Sigurno nas čeka teško gostovanje kod ekipe koje je domaćinska. Igraju dosta fizički. Mi nemamo što izgubiti, imali smo nekoliko dana da se pripremimo i idemo kao i svaki put na pobjedu. Tražit ćemo svoju šansu i ako se ukaže, mi je moramo iskoristiti. Odlazak Markote nam je teško pao, posebice jer je on jedan od starijih i iskusnijih, a ionako nas ima malo. No, to je sve sport i moramo ići dalje i naći nekog među nama koji će ga nadomjestiti”, rekao je Ivan Novačić.

“Ne ide nam na ruku što se utakmica igra na Uskrs većina mojih igrača neće biti na taj blagdan sa svojom obitelji. Dat ćemo sve od sebe da odigramo dobro i budemo zadovoljni na kraju. Što se ozljeda tiče – nemamo ih. Sve ide po planu tako da ćemo kompletni igrati tu utakmicu”, dodao je trener Jovanović. Prijenos utakmice Igokea – Cibona gledajte na kanalu Areni Sport 1, a više o ABA ligi doznajte na mrežnoj adresi aba-liga.com.

ABA liga 2020./2021.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -