cibona - gorica / ht premijer liga 2020/2021

Cibona i Gorica igraju zagrebački košarkaški derbi u 28. kolu Premijer lige

Cibona i Gorica igraju zagrebački košarkaški derbi. Utakmica 28. kola HT Premijer lige igrat će se u Draženovom domu u srijedu, 31. ožujka 2021. godine u 20 sati. Cibona je prva na tablici i ima jednu utakmicu i četiri boda više od KK Gorica koja je četvrta. Prijenos utakmice možete gledati na kanalu Arena Sport 2.

“Očekuje nas još jedna utakmica protiv protivnika kojeg dobro znamo. Oni su svojim igrama u drugoj ABA ligi pokazali da igraju dobro. Osim kiksa protiv Škrljeva sigurno igraju u hrvatskom prvenstvu. Imaju puno kvalitetnih igrača koji dobro pogađaju, ali i iskusnog Josipa Sesara na klupi. Morat ćemo biti dobro koncentrirani i energični i na taj ćemo način obraniti domaći teren”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

Na utakmici sa Sonikom Cibonina klupa se skratila za Jakova Mustapića koji je uganuo gležanj. “Nisu velike šanse da Jakov sutra zaigra. Ono što je dobro je da ta ozljeda nije ozbiljna, ali zahtijeva još nekoliko dana mirovanja tako da nisam optimističan po pitanju njegovog sutrašnjeg nastupa. Nadam se da će biti spreman za iduću utakmicu”, dodao je trener Jovanović.

“Gorica je u dobrom ritmu, odigrali su kvalitetan turnir. Mogu biti neugodni ako ne budemo imali pravi pristup. Imaju u sastavu nekoliko bivših igrača Cibone i sigurno da će biti nabrijani i željni dokazivanja. Mi smo također u dobrom ritmu i vjerujem da ćemo to i pokazati”, rekao je Lukša Buljević, 196 centimetara visok Cibonaš. Više informacija o KK Gorici doznaje na njihovoj mrežnoj stranici na adresi kkgorica.hr.

Video: Lukša Buljević – Najteže mi je igrati protiv Drežnjaka!

Košarkaška HT Premijer liga 2020/2021

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -