cibona - dubrava zagreb / ht premijer liga / 2021.-2022.

Cibona i Dubrava u Vukovaru igraju zaostalu utakmicu 19. kola – gdje gledati prijenos?

Cibona u zaostalom 19. kolu HT Premijer lige ugostiti će u Vukovaru ekipu KK Dubrava Furnir. Utakmica se igra u utorak, 15. ožujka 2022. godine u Sportskoj dvorani “Borovo naselje” od 18 sati. Dodajmo da je ulaz za sve zainteresirane navijače slobodan, no, kako je kapacitet dvorane smanjen za 50%, u nju će moći ući samo 1700 osoba. Također svi gledatelji su u obavezi imati COVID potvrdu te nositi masku za vrijeme boravka u dvorani. Ukoliko ne možete doći na utakmicu, možete gledati prijenos na kraju ovog teksta.


“Nakon teške utakmice i poraza od FMP-a imamo domaću utakmicu u Vukovaru protiv Furnira. Moramo se oporaviti i što bolje pripremiti u tom jednom danu. Svakako da nam je utakmica bitna, jer u slučaju da pobijedimo, sigurno smo među prve tri ekipe nakon regularnog dijela sezone. Odigrat ćemo utakmicu punim intenzitetom i želimo se nakon poraza vratiti pobjedom pred završnicu sezone”, rekao je Gašper Okorn, trener Cibone.

Pobjeda Cibone ne bi trebala biti upitna

“Nakon utakmice s FMP-om imamo samo jedan dan za regeneraciju i da se spremimo za novu utakmicu. Igramo protiv Dubrave i moramo iskoristiti priliku da ponovno uđemo u pobjednički ritam. Uz dobar pristup i angažiranost kao u dosadašnjim utakmicama pobjeda ne bi trebala biti upitna!”, dodao je Mateo Drežnjak, 195 centimetara visok bek Cibone.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Dubrava Furnir možete naći na mrežnim stranicama na adresi kkdubrava.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Košarka uživo: Live stream I Cibona – Dubrava Furnir

Tagged