cibona - dubrava zagreb / ht premijer liga / 2021.-2022.

Cibona i Dubrava Furnir igraju četvrtfinale košarkaškog Kupa u Draženovom domu

Cibona u četvrtfinalu košarkaškog Kupa Krešimira Ćosića bit će domaćin ekipi KK Dubrava Furnir. Utakmica se igra u srijedu, 26. siječnja 2022. godine u 18 sati. Košarka se ponovo igra u Zagrebu nakon dulje pauze u kojoj su se Vukovi oporavili od koronavirusa te odradili treninge potrebne za vraćanje u formu. Također su se upoznali i s novim trenerom Gašperom Okornom za kojega imaju samo riječi hvale. Utakmica se igra u Draženovom domu. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava ulaznice.hr i na blagajnama kluba dva sata prije početka susreta. Ulaz je moguć isključivo uz EU digitalnu COVID potvrdu te je obavezno nošenje maske za vrijeme boravka u dvorani.


“Jako bitna utakmica za nas – nudi nam se ulaz u Final four Kupa. Cibona mora pobijediti goste – Dubrava, uz dužno poštovanje, puno je slabija od nas i pobjeda nije upitna s obzirom na individualnu kvalitetu. Nismo u najboljoj situaciji jer smo tek izašli iz karantene i samo dva dana radimo zajedno. No, nema nikakvih alibija ni kalkulacija. Idemo na teren odigrati kako treba i kvalificirati se u samu završnicu”, rekao je novi trener Cibone Gašper Okorn koji je zamijenio Vladimira Jovanovića.

Nakon 15 dana pauze radi koronavirusa imamo kup utakmicu protiv Dubrave Furnir. Voditi će nas novi trener, a na nama je da reagiramo na pravi način – sa jakom željom i velikom energijom. Nadam se pobjedi i prolazu u polufinale jer se to od nas i očekuje”, dodao je Mateo Drežnjak, 195 centimetara visok branič Cibone.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Dubrava Furnir?

Utakmica četvrtfinala košarkaškog Kupa Krešimir Ćosić između Cibone i Dubrave igra se u Draženovom domu. Utakmicu možete uživo gledati u srijedu, 26. siječnja 2022. godine u 18 sati. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu HKS TV-u (Hrvatska košarkaška televizija). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više o košarkaškom klubu KK Dubrava Zagreb doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi kkdubrava.hr. Prijenos utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged