cibona zagreb - crvena zvezda beograd - aba liga - košarka

Cibona i Crvena Zvezda igraju u Draženovom domu susret 23. kola ABA lige – gdje gledati prijenos?

U 23. kolu košarkaške AdmiralBet ABA lige u Draženovom domu igrat će Cibona i beogradska Crvena Zvezda. Utakmica se igra u ponedjeljak, 21. ožujka 2022. godine u 19 sati. Svakako da je Zvezda jedan od favorita za osvajanje ABA lige, no, uz veliku podršku s tribina i igre koje Vukovi pokazuju pod trenerom Gašperom Okronom može se očekivati dobra utakmica. Ulaznice možete kupiti na blagajnama kluba dva sata prije početka same utakmice. Za ulazak u dvoranu nije više potrebna COVID potvrda, dok je kapacitet dvorane na 50%, odnosno 2500 gledatelja.


“Igramo utakmicu protiv Zvezde i to je možda najlakša utakmica koju igramo. Mi trebamo biti opušteni i vidjeti gdje stojimo kada igramo protiv euroligaša. Moramo pokazati da se možemo nositi s njima i da nemamo pritisak favorita što olakšava ekipi. Ja bih volio da od prve minute pokažemo zube i da uđemo čiste glave u utakmicu. U ovoj utakmici možemo puno dobiti i naučiti što će nam biti putokaz za dalje. Također ovim putem čestitam Zvezdi na rezultatima u Euroligi i ABA ligi ove sezone”, rekao je trener Cibone Gašper Okorn.

“Očekuje nas fizički jako zahtjevna utakmica. Igramo protiv prve ekipe na tablici. Moramo smanjiti broj izgubljenih lopti te dati svoj maksimum u svakom smislu, biti agresivni i čvrsti u kontaktu. Uz pomoć publike i naše dobre igre svakako se možemo nadati dobroj utakmici”, dodao je Amar Gegić, 200 centimetara visok branič Cibone.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Crvena Zvezda?

23. kolo AdmiralBet ABA lige igra se između klubova Cibona i Crvena Zvezda u dvorani Dražen Petrović u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u ponedjeljak, 21. ožujka 2022. godine u 19 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu ArenaSport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Crvena Zvezda Beograd možete naći na mrežnim stranicama na adresi kkcrvenazvezda.rs. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

CTV PODCAST: Na kavi s… AMAR GEGIĆ

Tagged