igokea laktaši - cibona zagreb / aba liga 2021.-2022.

Cibona gostovala u Laktašima u 12. kolu ABA lige – Igokea pobijedila 82-73

Cibona je gostovala u Laktašima gdje ju je u 12. kolu AdmiralBet ABA lige pobijedila Igokea rezultatom 82-72. Ozlijedama prošarani Vukovi odigrali su sasvim dobru utakmicu, no, nedostajalo je malo čvrstine i koncentracije za pobjedu. Uz to, Cibosi su promašili puno slobodnih bacanja, dok je Igokea dominirala u skokovima i tako uzimala šansu našim igračima. Najbolji strijelac bio je Mateo Drežnjak (4sk, 2as, 1 ukr) sa 17 poena. Pratio ga je Amar Gegić (4sk, 1as) sa 15 te Danko Branković (4sk, 2 ukr) sa 12 ubačaja.


“Čestitam ekipi Igokee na pobjedi, zaslužili su to. Ključ je bila druga četvrtina u kojoj smo gubili skokove, primali otvorene trice i nismo se mogli prilagoditi njihovoj obrani. Kasnije smo se vratili u egal, ali ponovno su kontrolirali skok, a mi nismo koristili pametne faulove. Također sve to mora bolje da bi se pobijedilo u gostima. Iako, ima i segmenata igre s kojima možemo biti zadovoljni”, rekao je trener Vladimir Jovanović.

“Čestitam momcima na pobjedi. Također želim Ciboni i Vladi Jovanoviću sve najbolje u nastavku sezone u svim natjecanjima. Oni su opasna ekipa u tranziciji i ako im se dopusti da igraju u ritmu tim mladim momcima raste samopouzdanje. A tada postaju jako opasni. Nismo odradili sve da im zaustavimo kontru, primili smo dosta poena iz tih napada. Na kraju smo odradili sve ostalo kako treba i to je presudilo. Kada smo na svom nivou sigurno da postajemo opasni za svaku ekipu”, rekao je Dragan Bajić, trener Igokee iz Aleksandovca. Više o Igokei doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Trener Cibone komentira poraz od Igokee

Video: AdmiralBet ABA Liga 2021./22. / Snimka utakmice Igokea – Cibona

Tagged