kk šibenka šibenik - kk cibona zagreb / ht premijer liga - 2021.-2022.

Cibona došla do svoje desete pobjede u nizu – u 22. kolu pobijeđena je Šibenka

Cibona je u utakmici 22. kola HT Premijer lige gostovala na Baldekinu gdje ju je dočekala Šibenka. Vukovi su pobijedili rezultatom 62-87, a dodajmo da je ovo bila njihova prva utakmice nakon reprezentativne pauze. Pobjeda im je možda bila olakšana je si igral protiv ozljedama okrnjenog sastava domaćina, a to je dovelo do desete pobjede Cibosa! Vukovi su također uspjeli rasporediti minutažu te su svi dobili priliku, koju su neki i iskoristili.


Najbolji je na utakmici među Cibosima je bio Nathan Reuvers (5sk, 3blk) s 15 poena. Pratili su ga Amar Gegić (1sk, 1ukr) i Ivan Majcunić (3sk, 2as) koji su dodali po 11, dok je Mateo Drežnjak (2sk, 1as) postigao 10 ubačaja. Iduću utakmicu Cibona igra u nedjelju, 6. ožujka 2022. godine protiv Borca iz Čačka u 16.30 sati na domaćem terenu. Za tu utakmicu vrijede nove mjere Stožera civilne zaštite te će kapacitet dvorane biti podignut s 20 na 50 posto!

Izjave trenera Okorna i Tonija Nakića

“Mi smo htjeli nakon ove pauze doci do pobjede i vratiti se ritmu treninga i utakmica. Nismo htjeli se preforsirati da ne dode do ozlijeda te smo podijelili minutažu. Mislim da smo dobro krenuli. Hvala Šibenki na korektnoj utakmici”, rekao je trener Gašper Okorn.

“Tek malo prije utakmice smo saznali da Šibenka neće biti kompletna i žao mi je što je to bio slučaj. Mogla je biti puno zanimljivija utakmica da su bili u punom sastavu. Mi smo odigrali jednu dobru utakmicu za početak ulaska u sve jači ritam utakmica i drago mi je da smo došli do pobjede”, dodao je Toni Nakić, 200 centimetara visoko Cibonino krilo. Više informacija o Toniju doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Snimka utakmice Šibenka – Cibona I 22. kolo HT Premije lige I 04.03.2022.

https://www.youtube.com/watch?v=ya6DWI37PDE

Tagged