cibona zagreb - borac čačak / admiralbet aba liga / 2021.-2022.

Cibona dočekuje Borac iz Čačka u 21. kolu ABA lige – gdje gledati prijenos?

Cibona nastavlja natjecanje u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi i u 21. kolu će ugostiti Borac iz Čačka. Košarkaška utakmica se igra u nedjelju, 6. ožujka 2022. godine u KC Dražen Petrović od 16.30 sati. Bit će to utakmica ekipa sličnoga omjera pobjeda i poraza, u kojoj je ulog velik i može usmjeriti ekipu koja pobijedi k borbi za playoff. No, Vukovi imaju deset pobjeda u nizu, a nedavno su osvojili i Kup, tako da su u dobroj formi. Napominjemo da je kapacitet dvorane povećan s 900 na 2200 mjesta. Također, gledatelji su obvezni imati EU digitalnu COVID potvrdu te nositi zaštitne maske za vrijeme boravka u dvorani. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama kluba dva sata prije početka utakmice.


“Nema se tu što puno pričati. Mi ćemo napraviti sve u našoj moći da pobijedimo na domaćem terenu. Činjenica je i da je Borac puno bolji u gostima nego na domaćem terenu te ćemo biti svakako na iskušenju. Neće nam biti lako, pogotovo bez Prkačina, a sada i Vildoze. No, mi ćemo napraviti sve da pobijedimo i nastavimo s dobrom formom”, rekao je trener Cibone Gašper Okorn.

“Nemamo baš puno vremena za pripremu jer smo se u petak kasno navečer vratili iz Šibenika. Mi ćemo ovaj dan i pola drugoga iskoristiti maksimalno kako bi se pripremili za Borac koji u zadnje vrijeme ima sve bolje rezultate. Moramo biti na odličnoj razini taktički i fizički kako bi uz pomoć publike na domaćem terenu došli do još jedne pobjede”, rekao je Toni Nakić, 200 centimetara visok Cibonin bek.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Borac?

21. kolo ABA lige godine igra se između klubova Cibona i Borac iz Čačka u dvorani Dražena Petrovića u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 6. ožujka 2022. godine u 16.30 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu ArenaSport 2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o Borcu iz Čačka možete naći na mrežnim stranicama na adresi kkborac.rs. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged