toni nakić / cibona zagreb - vrijednosnice osijek - 21. kolo ht premijer liga - 2022.

Cibona dočekala Vrijednosnice Osijek u 21. kolu lige – Vukovi pobijedili 102-74

Cibona i KK Vrijednosnice Osijek igrali su u Draženovom domu susret 21. kola HT Premijer lige. Utakmica je završila rezultatom 102-74, a dodajmo, ovo je bila već sedma pobjeda Cibosa u nizu. U tako sjajnom raspoloženju ekipa zagrebačkih Vukova pod vodstvom trenera Gašpera Okorna dočekuje Kup Krešimira Ćosića. Na utakmici Cibona – Vrijednosnice Osijek istaknuli su se Ivan Novačić (3sk, 2as) s 17 poena, Mateo Drežnjak (7as, 4ukr) dodao je 15, dok je Toni Nakić (7sk, 2as) postigao 14 ubačaja.

“Moram reći da sam jako zadovolajn kako su dečki odigrali ovu utakmicu. Odradili su sve što sam tražio od njih. Mi smo se koncentrirali na sebe i svoju igru s obzirom na velik broj utakmica koji smo imali. Sada se okrećemo slobodnom danu koji smo svi zaslužili, a onda ćemo se krenuti pripremati za Kup”, rekao je trener Gašper Okorn.

“Ovo je bila zanimljiva utakmica koja smo lomili više puta, ali smo ju na kraju ipak prelomili u našu korist. Mi smo izašli iz ovog ritma u kojemu smo igrali svaka dva dana, čestitke Osijeku na fer utakmici i također mojim suigračima. Hvala navijačima i sada se okrećemo Kupu”, dodao je Danko Branković, 215 centimetara visok centar Cibosa. Danka možete pratiti na njegovom Instagram profilu.

Tagged