cibona - zabok / košarka / ht premijer liga 2021.

Cibona deklasirala Zabok 91-69 i priprema se za utakmicu s Partizanom

Cibona je u Draženovom domu igrala utakmicu 5. kola HT Premijer lige u kojoj je ugostila KK Zabok. Utakmica se igrala u utorak, 12. listopada 2021. godine, a završila je rezultatom 91-69. Bila je to utakmica u kojoj je Cibona tražila pobjedu, a zanimljivo kako su minute bile raspoređene podjednako kod svih igrača. Bitna je ovo pobjeda Cibosa za potvrdu forme prije okršaja s Partizanom u ABA ligi u petak, 15. listopada 2021. godine.

Iako je utakmica bila timska, “iskočili” su Mateo Drežnjak (2sk, 1as) sa 13 poena tee kapetan Roko Prkačin (5sk, 3as, 1ukr) i Antonio Vranković (3sk, 1as) koji su dodali po 11. Dodajmo da je Danko Branković (1ukr, 1blk) došao do double-double učinka sa po 10 poena i skokova.


“Utakmice su vrlo gusto raspoređene, nema nažalost vremena za previše treniranja. Ovo je bila utakmica kakvu smo očekivali. Zabok je dobra ekipa i to je pokazao u dosadašnjem dijelu prvenstva. No, mi smo pristupili ozbiljno i do izražaja je došla naša individualna kvaliteta koja je na kraju i presudila”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

Cibona je zasluženo pobijedila Zabok

“Bila je ovo dobra utakmica iako smo se u nekim trenucima mučili. Ali onda smo digli ritam i Zabok to nije mogao pratiti. Zahvalan sam treneru na minutama, lijepo je igrati i trudim se iskoristiti sve minute koje dobijem. Najviše se trudim u obrani, a onda na drugom kraju terena pokušavam pogoditi ako imam šut, asistirati ili bilo kako pomoći ekipi. Lakše je to sve kada uđeš u utakmicu kada je neka razlika pa se trudiš to održati ili čak i povećati”, rekao je Vito Vujović.

“Zaslužena pobjeda Cibone. Mi smo se držali samo u prvom poluvremenu, a promašili smo puno trica i neke zicere. Razlika je u kvaliteti i u fizičkoj pripremi opipljiva i ovo nije naš rang. Mi se moramo boriti sa ekipama sličnima nama. Popić i Buljević su mladi igrači koje mi moramo razvijati u procesu i svakako da će u nekim utakmicama pokazati kvalitetu, jer smo i mi mlada ekipa”, rekao je Zdravko Radulović, trener Zaboka. Više o KK Zabok doznajte na mrežnim stranicama na adresi kkzabok.hr.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibona – Partizan?

Utakmica 4. kola AdmiralBet ABA lige između Cibone i Partizana igra se u KC Dražen Petrović u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 15. listopada 2021. godine u 19 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos košarkaške utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Prijenos košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged