kk cibona - aba liga - logo 2020.

Cibona će u Beogradu provesti pet dana i odigrati dvije utakmice ABA lige

Cibona je otputovala u Beograd gdje će provesti pet dana i odigrati dvije utakmice. Prva je na rasporedu nadoknada utakmice 14. kola ABA lige sa Crvenom zvezdom, a igra se u Dvorani Aleksandar Nikolić u utorak, 16. ožujka 2021. godine s početkom u 18 sati. Vukovi ostaju u Beogradu do petka, 19. ožujka, kada će ih ugostiti Radnički FMP u sklopu 22. kola ABA lige, također s početkom u 18 sati.

Nakon utakmice s Radničkim vraćaju u Zagreb, jer ih već u subotu, 20. ožujka, očekuju obaveze u domaćoj HT Premijer ligi, kada gostuju u Zaboku s početkom u 19 sati. Više o ABA ligi doznajte na mrežnim stranicama na adresi aba-liga.com.


“Čeka nas veoma naporan tjedan. Ponovno imamo tri utakmice na programu, prvo Zvezda, FMP pa Zabok. Idemo utakmicu po utakmicu. Svi vrlo dobro znamo kakva je ekipa Crvena zvezda. Oni su euroligaš i najbolja ekipa u ABA ligi i glavni pretendent za naslov. Iza nas su u ABA ligi dvije dobre predstave. Jedna u gostima protiv Partizana gdje smo došli do pobjede, druga protiv Budućnosti gdje nam je malo falilo. Imamo problema s ozljedama, a ni situacija s koronavirusom nije sjajna. Vjerojatno ćemo imati potrebu igrati i s nekim juniorima, koji praktički nikad nisu igrali seniorsku utakmicu. Snalazimo se u ovoj situaciji, ali vjerujemo u to što radimo”, rekao je Vladimir Jovanović, trener Cibone.

“Prva utakmica je ujedno i izazov za nas mlađe. Imat ćemo priliku iskusiti na kojoj razini igra jedan euroligaš i pokušati mu pomrsiti račune. Znamo da će biti teško, ali mi smo u dobrom ritmu i kao i svaku utakmicu tako ćemo i ovu nastojati pokazati da igramo dobru košarku. Gledat ćemo sebe, da se prezentiramo u dobrom svjetlu ma tko bio s druge strane”, rekao je Danko Branković, mladi igrač Cibone.

Gdje gledati utakmice Crvena Zvezda – Cibona, Radnički FMP – Cibona i Zabok – Cibona?

Utakmicu 14. kola ABA lige između Crvene Zvezde i Cibone gledajte na kanalu Arena Sport 3 u utorak, 16. ožujka 2021. godine s početkom u 18 sati. Utakmicu 22. kola ABA lige između Radničkog FMP-a i Cibone gledajte na kanalu Arena Sport 2 u petak, 19. ožujka od 18 sati. A utakmicu sa Zabokom gledajte na HKS TV-u u subotu, 20. ožujka u 19 sati.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

ABA liga 2020/2021 – poredak

Tagged