online aukcija dresova / dinamo - villarreal / 2021.

Aukcija dresova igrača Dinama iz utakmice Europa lige Dinamo – Villarreal

Trenutak za povijest nećemo gledati u četvrtak, 8. travnja 2021. godine samo na maksimirskom travnjaku kada će igrati Dinamo i Villarreal! Povijesni trenutak imat ćemo i uz online aukciju dresova igrača Dinama iz Europske lige! Dinamo je odlučio ove prekrasne trenutke obilježiti kroz aukciju dresova igrača iz utakmice četvrtfinala UEFA Europa lige Dinamo – Villarreal!

U tjednu obilježavanja kampanje “More than football Action Weeks”, Dinamo u suradnji s tvrtkom MatchWornShirt donosi aukciju dresova s plemenitim ciljem! Kampanja naziva “#Morethanfootball Action Weeks” inicijativa je EFDN organizacije čiji je GNK Dinamo član, a za vrijeme koje se dodatno promovira važnost društvene odgovornosti u zajednici. Akcijski tjedni podržani su i od strane organizacija UEFA Foundation for Children i ECA-e.


Nakon utakmice Dinama i Villarreala Plavi predvođeni kapetanom Arijanom Ademijem potpisat će dresove koje su nosili upravo u toj utakmici. Njih će predati za aukciju, a prikupljeni novčani iznos bit će doniran Zakladi Nema predaje. Navijači i svi zainteresirani ljubitelji nogometa mogu se registrirati na stranici MatchWornShirt i licitirati za jedan ili više dresova. Dres će na kraju moći kupiti ona osoba koja je ponudila najveći iznos za vrijeme trajanja aukcije.

Svaki dres imat će original oznake – prezime igrača i broj te oznake UEFA Europa league natjecanja. Slatki dodatak je i originalni potpis od strane igrača. Na aukciji će biti ukupno 25 dresova, uključujući i Dinamove vratare. Početna cijena dresa iznosi 89 eura.

Aukcija nogometnih dresova kreće u četvrtak, 8. travnja u 21 sat!

Kao posebnu ponudu za ovu aukciju Dinamo je osigurao dvije matchday majice iz utakmice Dinama i Villarreala s potpisima cijele momčadi za koje je također moguće licitirati na istoj stranici. Početna cijena pojedine majice bit će također 89 eura. Prihod od prodaje dresova na aukciji bit će doniran Zakladi Nema predaje, službenoj Dinamovoj zakladi. Ona će u dogovoru s kapetanom i igračima odlučiti o dodjeli donacije onima kojima je potrebna pomoć.

Zaklada Nema predaje kroz svoj rad bavi se humanitarnim radom, donacijama i društveno odgovornim projektima, sukladno vlastitoj misiji, viziji i ciljevima. O nastavku akcije navijači će moći pratiti na mrežnoj stranici na adresi zakladanemapredaje.hr.

Gdje će se održati online aukcija dresova?

Aukcija će biti održana na platformi MatchWornShirt, a dresovi će se s početkom utakmice četvrtfinala Europske lige između Dinama i Villarreala pojaviti na mrežnoj stranici na adresi matchwornshirt.com/club/dinamozagreb. U ponudi će biti svi dresovi s utakmice Dinamo – Villarreal. Tu će se naći dresovi igrača koji će nastupiti, tako i onih igrača koji su u kadru prve momčadi na A listi, ali nisu upisali nastup. U ponudi će biti i dvije potpisane matchday majice.

Početak aukcije kreće s početkom utakmice u četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 21 sat. Aukcija će trajati ukupno 14 dana. Zadnji je dan aukcije je subota, 24. travnja. Početna cijena svakog dresa i matchday majice je 89 eura. Dostava dresa bilo gdje u Hrvatskoj, Europi ili svijetu je besplatna.

MarchWornShirt organizacija koristi UV-C svjetlosnu tehnologiju za dezinfekciju dresova

Zahvaljujući tome što MarchWornShirt organizacija koristi UV-C svjetlosnu tehnologiju za dezinfekciju dresova, kupnja nošenog dresa ne predstavlja nikakav zdravstveni rizik. MatchWornShirt koristi UV-C svjetlosnu tehnologiju za dezinfekciju bez oštećenja tkanine te jamči očuvanje mrlja od blata i trave koji daju autentičnost dresu nošenom u utakmici.

Postanite i na ovaj način dio Dinamove povijesti! Osigurajte za sebe ili svoje najdraže unikatni potpisani dres nekoga od igrača prve momčadi! Proslavimo zajedno ove sjajne povijesne trenutke s našim Dinamom!

Gdje gledati live stream utakmice Dinamo – Villarreal?

Utakmicu četvrtfinala Europske lige između Dinama i Villarreala možete uživo gledati u četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 21 sat. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 1. Prva utakmica se igra u Zagrebu na stadionu Maksimir, a više o Europskoj ligi doznajte na mrežnoj adresi uefa.com/uefaeuropaleague.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Video: Aukcija nogometnih dresova – postani ponosni vlasnik dresa iz utakmice Dinamo – Villarreal!

Tagged