gnk dinamo app - bruno petković - 2021.

Aplikacija GNK Dinamo Zagreb – pratite tekstualni live prijenos utakmica

Nogometni klub Dinamo ušao je u digitalno doba – predstavljenja je službena Dinamova aplikacija za pametne telefone “GNK Dinamo Zagreb”. Aplikacija je dostupna za preuzimanje u Apple i Google trgovinama, a uskoro će biti dostupna i u Huawei app trgovini.

Nova Dinamova aplikacija lijepo i pregledno je dizajnirana i u potpunosti je automatizirana. Svaki korisnik koji je besplatno preuzme, između ostalog, na svoj mobitel će u stvarnom vremenu dobijati push notifikacije vezane uz novosti o Dinamu.

Također, u aplikaciju je integriran i sustav push notifikacija. On će “raditi” za vrijeme svake utakmice kao tekstualni live prijenos. Dinamova aplikacija povećat će doseg sadržaja i tako omogućiti veću informiranost navijača Plavih diljem Hrvatske i svijeta.

Aplikacija GNK Dinamo Zagreb je vrlo korisna. Pomoću nje moguće je pronaći raspored utakmica i tablice natjecanja u kojima se Plavi trenutno natječu. Uz to, tu ćete naći i Dinamo TV, odnosno razne video sadržaje te social stream koji donosi objave s društvene mreže Twitter. Bit će Vam dostupne i informacije o igračima te vijesti iz Dinamove nogometne škole.

Aplikaciju GNK Dinamo Zagreb možete besplatno preuzeti sa niže navedenih poveznica:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -